Sodastream DUO™ Kullsyremaskin inkl. kullsyresylinder 44,5 cm svart
Sodastream DUO™ Kullsyremaskin inkl. kullsyresylinder 44,5 cm svart

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Sodastream

DUO™ Kullsyremaskin inkl. kullsyresylinder 44,5 cm svart

  • Første i sitt slag som kan tilsette kullsyre i både glass- og plastflasker. Manuell kullsyremaskin – elektrisitet er ikke nødvendig.
  • Oppvaskmaskinsikre flasker som er lette å vedlikeholde.
  • Quick Connect-feste til kullsyresylinderen – trenger ikke å skrus fast. Du velger selv kullsyrenivået. Inkludert kullsyresylinder for opptil 60 liter

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Duo-modellen er den første i sitt slag som kan tilsette kullsyre i både glass- og plastflasker. Den leveres med en elegant glassflaske som kan settes frem på middagsbordet, og en plastflaske som kan tas med når du er på farten. Begge flaskene er oppvaskmaskinsikre, og dermed lette å vedlikeholde.

Duo er utstyrt med Quick Connect, en patentsøkt teknologi for rask og enkel innsetting av sylinderen. Den manuelle maskinen fungerer uten strøm, og lar deg også velge mengden bobler selv.
Denne kullsyremaskinen gjør det enklere enn noensinne å lage boblevann på din egen måte.

Duo ble kåret til vinner av produktdesignprisen under Red Dot Design Award allerede i 2021.

SodaStream er et miljøvennlig alternativ til boblevann og brus fra butikken. En SodaStream kan spare opptil 1000 plastflasker og bokser for engangsbruk ved å benytte gjenbrukbare flasker. På denne måten bidrar du til å verne om miljøet, du slipper å bære hjem tunge flasker fra butikken og du trenger ikke å oppbevare og gjenvinne tomme flasker og bokser.
Produktdetaljer
EAN:
8719128118352
Artikkelnummer:
1016812771
Merke:
Sodastream
Serie:
Duo
Kategori:
Kullsyremaskiner
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
44,5 cm
Bredde:
19,1 cm
Lengde:
36,6 cm
Vekt:
5,5 kg
Design og materiale
Farge:
Svart
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.