Champion Slowcooker 6,5L matt svart
Champion Slowcooker 6,5L matt svart
Champion Slowcooker 6,5L matt svart
Champion Slowcooker 6,5L matt svart

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Champion

Slowcooker 6,5L matt svart

  • Bare tilsett ingrediensene, still inn tid og temperatur og slå på apparatet
  • Uttakbar keramisk innergryte som også er fin å servere i
  • Tre temperaturinnstillinger

559,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Champions Slowcooker er perfekt for deg som elsker gode gryteretter, pulled pork, chili con carne og andre smakfulle, langkokte retter, men som ikke vil bruke flere timer ved komfyren. Bare tilsett ingrediensene, still inn tid og temperatur og slå på apparatet. Slowcookeren tar seg av resten. Med en størrelse på 6,5 liter kan du tilberede mat til mange mennesker, og den uttakbare keramiske gryten er også stilig å bruke når du skal servere maten. - Kapasitet: 6,5 L- Uttakbar keramisk innergryte- Tre temperaturinnstillinger: Low: 90-95 C, High: 95-100 C, Keep Warm: 70 C- Programmerbar starttid- LCD-skjerm- Lokk av herdet glass - Håndtak med cool touch- Materiale: rustfritt stål- Vekt: 5,8 kg- Mål LxBxH: 42x30x27cm- Farge: matt svart
Produktdetaljer
EAN:
7391091860011
Artikkelnummer:
CHSC220
Merke:
Champion
Serie:
N/A
Kategori:
Øvrige kjøkkenapparater
Modell nr:
CHSC220

Spesifikasjoner
Høyde:
27 cm
Bredde:
30 cm
Lengde:
42 cm
Vekt:
5.92 kg
Kapasitet:
6,5 liter
Bolle volum:
6,5 liter
Kapasitet volum:
6,5 liter
Lengde på ledning:
1 meter
Garanti:
2 år
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Plast/Metall/Glas/keramikk
Vedlikehold og bruk
Temperaturområde:
70-100C°
Vedlikehold:
Sørg alltid for at apparatet står på OFF-innstillingen og at kontakten er trukket ut før oppbevaring. Kokeren bør være totalt avkjølt før rengjøring. Keramikkgryten kan vaskes i vaskemaskin eller for hånd med varmt vann og mildt rengjøringsmiddel. For å fjerne rester av mat i beholderen, la den stå over natten med vann i og rengjør dagen etter. Overflaten på kokeren kan rengjøres med fuktig klut og tørkes av. Ikke bruk slipende eller harde vaskemidler eller svamper for å rengjøre kokeren.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Champions hjemmeelektronikk er alltid med deg. På kjøkkenet når du lager mat, på vei til jobben, på reiser og hele veien hjem igjen til fredagskosen i sofaen. Champions lidenskap ligger i å utvikle produkter som de selv vil bruke, med design, funksjon og kvalitet som nøkkelord. Mottoet «Koble inn. Koble av.», står for det faktum at man vil gjøre det enkelt for alle som ønsker å få hverdagen til å gå opp.

Se flere produkter fra Champion

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.