Hopp til hovedinnholdet
OBH Nordica Saveur Slow Cooker 4,7L svart
OBH Nordica Saveur Slow Cooker 4,7L svart
OBH Nordica Saveur Slow Cooker 4,7L svart
OBH Nordica Saveur Slow Cooker 4,7L svart
OBH Nordica Saveur Slow Cooker 4,7L svart
OBH Nordica Saveur Slow Cooker 4,7L svart

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

OBH Nordica

Saveur Slow Cooker 4,7L svart

  • Perfekt til kjøtt, fisk og vegetarretter
  • Godt, enkelt og nyttig for hele familien
  • Oppskriftshefte følger med

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Med Saveur Slow Cooker på kjøkkenet er det enklere enn noen gang å invitere til en deilig middag – bare gjør klar ingrediensene, så sørger Saveur Slow Cooker for resten. Saveur Slow Cooker tilbereder maten ved lavere temperatur over litt lengre tid, slik at alle næringsstoffene bevares og smakene intensiveres – godt, enkelt og nyttig for hele familien. Slow Cooker er designet for å være brukervennlig, og dessuten gjør det ikke noe om maten blir ferdig for tidlig – trykk bare på varmholdingsfunksjonen på Saveur Slow Cooker for å holde maten varm frem til servering.

Saveur Slow Cooker passer perfekt til både vegetargryter og kjøtt- og fiskeretter, og for å gi deg litt inspirasjon, følger det med et hefte med utvalgte oppskrifter. Hva serverer du neste gang? - La maten trekke – alle næringsstoffer bevares - Smakene intensiveres - Oppskriftshefte følger med - Perfekt til kjøtt, fisk og vegetarretter - 2 innstillinger samt varmholdingsfunksjon

Watt 240
Voltage 220-240
PrHertz 50
Ledningslengde (m) 0.7
Holde varm funksjon (min)
Manual
Kontorllampe
Heat Settings - Low or High
Produktdetaljer
SKU:
581768
EAN:
5708642079761
Artikkelnummer:
7976
Merke:
OBH Nordica
Kategori:
Øvrige kjøkkenapparater

Design og materiale
Farge:
Svart
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.