Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

OBH Nordica Turbo Cuisine multikoker
OBH Nordica Turbo Cuisine multikoker
OBH Nordica Turbo Cuisine multikoker
OBH Nordica Turbo Cuisine multikoker
OBH Nordica Turbo Cuisine multikoker
OBH Nordica Turbo Cuisine multikoker
Nyhet
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

OBH Nordica

Turbo Cuisine multikoker

  • Bedre, sunnere og raskere tilberedning
  • 10 forhåndsinnstilte programmer – krever ingen tilpasning
  • Lett å rengjøre – tilbehøret tåler oppvaskmaskin

1 699,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Turbo Cuisine multikoker fra OBH Nordica.

Turbo Cuisine multikoker er kjøkkenmaskinen for deg som liker å lage mat og vil gjøre det på en enda sunnere, bedre og raskere måte. En multikoker er en lufttett, lukket beholder som gir kortere koketid, fordi kokingen skjer ved høyere trykk og høyere temperatur enn normalt. Fordi beholderen er lukket, fordamper ikke væsken. I stedet stiger dampen i beholderen og tar mer og mer plass. Når trykket øker stiger samtidig temperaturen på væskens kokepunkt. Resultatet blir høyere temperatur og raskere koking. Med Turbo Cuisine reduseres koketiden til mindre enn det halve, og dermed sparer du både tid og strøm. Det høye trykket bidrar også til at næringsstoffer og mineraler i råvarene bevares, at maten får mer smak, og at den blir mørere og saftigere.

Den smarte teknologien med sfærisk bolle gir optimal sirkulasjon av varmen for best mulig resultat. Nyt hvor enkelt det er å lage mat i en multikoker. Alt du trenger å gjøre er å legge ingrediensene ned i bollen, lukke lokket, velge hvilket program du vil bruke, og trykke på start. Velg et av de 10 forhåndsinnstilte programmene for forskjellige typer tilberedning, som for eksempel gryterett, suppe, damping eller baking. Du kan utsette starten i opptil 12 timer, slik at du kan legge ingrediensene i multikokeren om morgenen og ha maten klar når du kommer hjem. Den har til og med en varmholdingsfunksjon, som holder maten varm i 24 timer. Det finnes uendelig mange variasjoner for hva du kan lage, og et inspirerende oppskriftshefte følger med. Turbo Cuisine lager mat for deg, uten at du trenger å passe på eller holde øye med noe. Maskinen er veldig enkel å bruke, med en tydelig bryter som du enkelt vrir på for å velge et av de forhåndsinnstilte programmene, justere temperaturen eller stille inn timeren eller starttiden. Det har aldri vært enklere å lage god mat! Du behøver ikke å være redd for å brenne deg, fordi maskinen er utstyrt med en sikkerhetsventil som slipper ut damp og regulerer trykket. Dessuten har den et varmebestandig deksel. Det er altså ikke mer komplisert enn å lage mat i en vanlig gryte. Praktisk og bekvemt med tilbehør som kan vaskes i oppvaskmaskin. Veldig slitesterk og pålitelig multikoker. Målebeger og skje følger med. Kapasitet 4,8 l.

Spar opptil 80% energi* med elektriske trykkokere fra OBH Nordica. *sammenlignet med tradisjonell matlagning. Testet på poteter i 2022. Turbo Cuisine er enkel å bruke med tydelig bryter. Det er ingen risiko for å komme i kontakt med dampen, takket være sikkerhetsventilen.

Rengjøring
o Tørk av bunnen av kokekaret og varmeplaten etter hver bruk.
o Ikke senk apparatet ned i vann.
o Informasjon om rengjøring av apparatet finnes i bruksanvisningen. Du kan vaske kokekaret og lokket i varmt såpevann, men ikke i oppvaskmaskin.
Rengjør dekselet på apparatet med en fuktig klut.
Produktdetaljer
EAN:
3045387249786
Artikkelnummer:
QK7548S0
Merke:
OBH Nordica
Serie:
Turbo
Kategori:
Øvrige kjøkkenapparater
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Vekt:
4.85 kg
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Plast/stål

Lignende produkter

Merkevaren

DESIGNING GOOD LIFE! OBH Nordica har spesialisert seg på å få frem de rette produktene for det nordiske markedet og vi har en bestemt oppfatning: Husholdningsapparater, hårprodukter, personlig pleie skal ha både tiltalende design og være funksjonelle. Vi hos OBH Nordica er stolte over å være markedsledende på småelektrisk i Norden.

Se flere produkter fra OBH Nordica

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.