Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Sage The Fast Slow Pro trykkoker SPR700BSS steel
Kommer snart
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Sage

The Fast Slow Pro trykkoker SPR700BSS steel

  • Et 3-veis sikkerhetssystem med håndfri dampventil
  • Innstilling for automatisk damputslipp
  • Nyt smakfulle, hjemmelagde måltider med Sages trykkoker

3 346,-

Ikke på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

The Fast Slow Pro trykkoker SPR700BSS steel fra Sage.
Tilbered raskt eller sakte. Nyt smakfulle, hjemmelagde måltider med Sages trykkoker.

Noen matvarer smaker bedre hvis de tilberedes over lengre tid, og andre perfeksjoneres under trykk. Derfor er hver koker svært allsidig og kommer med flere funksjonsinnstillinger. Med disse innstillingene kan du enten fremskynde tilberedningsprosessen uten at det går på bekostning av smak eller tekstur, eller bruke langtidsfunksjonen for å få mørere resultater. Smarte forhåndsinnstillinger er designet for å passe det du lager, med et Tilpass-alternativ som gir deg full kontroll.

Med justerbare og automatiske kontroller som er egnet for alle typer mat, er Sage-kokere den enkleste løsningen når du vil ha smakfulle teksturer som gir deg vann i munnen.

Utvalgte elektriske trykkokere kommer med automatisk, håndfri damputslipp, slik at du kan holde hendene unna varm damp for tryggere matlaging. Våre beste langtidskokere kommer også med kjeramisk belagte overflater som gjøre rengjøring til en lek. Et 3-veis sikkerhetssystem med håndfri dampventil.
Noen matvarer blir mørere med tiden. Andre perfeksjoneres under press. The Fast Slow Pro justerer automatisk tid, temperatur og trykk mellom hurtige og langsomme tilberedningsmoduser for å produsere optimal smak og konsistens til måltidet du tilbereder. Egendefinerte innstillinger for favorittoppskriftene dine lar deg lagre temperatur, trykk og tid. Innstilling for automatisk damputslipp
Vi har eliminert trykket fra trykkoking med den håndfrie, automatiske damputløseren. Holder hendene dine unna eventuell damp som slippes ut. Komfyren stiller automatisk inn den riktige utslippsmetoden for Quick, Pulse eller Natural for best resultat. Innstilling for automatisk damputslipp
Lokk med tre sikringsfunksjoner
Konstruksjon i rustfritt stål med 3 sikkerhetsfunksjoner. Et hengslet og avtakbart lokk som tåler maskinvask og har en lettmontert silikonforsegling for problemfri rengjøring og montering. Enkel rengjøring
Lokket er avtakbart og tåler maskinvask for enkel rengjøring. Skålen med keramisk belegg fungerer også som en serveringsskål.
Et LCD-display med full tilbakemelding forteller deg hva som skjer inne i gryten, med en trykkindikator, temperatur- og nedtellingstidsfunksjon og damputløserindikator. 8 trykknivåer varierer fra 1,5 psi til 12 psi.
Produktdetaljer
EAN:
9312432029940
Artikkelnummer:
61160101
Merke:
Sage
Serie:
Fast Slow Pro
Kategori:
Øvrige kjøkkenapparater
Modell nr:
61160101
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
40 cm
Bredde:
35 cm
Lengde:
36 cm
Vekt:
6.4 g
Tekniske spesifikasjoner
Motorkraft:
1100
Design og materiale
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Brushed Stainless Steel
Materiale:
Stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei

Lignende produkter

Merkevaren

Sage tilbyr et spennende sortiment av unike og høyteknologiske kjøkkenprodukter og espressomaskiner i høy kvalitet. Utvalget er til å bli forbløffet og inspirert av. Alt fra vannkokere og vaffeljern, til kjøkkenmaskiner og espressomaskiner i verdensklasse.

Se flere produkter fra Sage

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.