KitchenAid Classic stavmikser 5KHBV53EWH white
KitchenAid Classic stavmikser 5KHBV53EWH white
KitchenAid Classic stavmikser 5KHBV53EWH white
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

KitchenAid

Classic stavmikser 5KHBV53EWH white

  • Den klassiske stavmikseren er en nødvendighet på kjøkkenet
  • Miks, bland, knus, skum eller mos med et knappetrykk
  • Håndverkerkvalitet og ikonisk design

1 276,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Den klassiske stavmikseren er en nødvendighet på kjøkkenet. Miks, bland, knus, skum eller mos med et knappetrykk. Føl at du har kontrollen når du lager alle slags deilige oppskrifter og drikker ? fra milkshake, supper og smoothier til hummus, sauser og babymat. Dette kraftige og lette verktøyet har hastighetsbryterkontroll for enkel kontroll med én hånd. Den kommer også med en egen 700 ml BPA-fri blenderkolbe med lokk. Du kan dermed måle, forberede, servere og oppbevare i en og samme beholder. Den avtakbare blandearmen er lang nok til å nå ned i dype gryter og panner. Den leveres også med en pannebeskyttelse som du kan feste på for å unngå riper på utstyret ditt. Velg en stavmikser i en klassisk farge, og glede deg over tryggheten av 2 års garanti. Den lette stavmikseren kommer raskt til å bli en favoritt. Den er brukervennlig og kraftig nok til utføre alle slags oppgaver. De ulike hastighetene gir deg større fleksibilitet og kontroll over oppskriften. Du kan bytte fra miksing til visping ved å trykke på en knapp. Et firepunkts knivdesign i rustfritt stål sikrer at ingrediensene forvandles til en perfekt mos, en lett marengs eller en tykk suppe på en effektiv måte. Det er opp til
deg.

I nesten et århundre har KitchenAid vært Serious About Food (tar mat på alvor), og produktene representerer en perfekt blanding av profesjonell ytelse, håndverkerkvalitet og ikonisk design.

Profesjonell ytelse
KitchenAid har alltid henvendt seg til profesjonelle for råd, innsikt og forslag til produktutvikling. Disse unike produktene, som har en anerkjent ytelse og produseres til høyeste kvalitet, vil tenne din kulinariske lidenskap. Uansett om du er nybegynner eller allerede godt på vei til å bli en ekspert, så er KitchenAid din perfekte partner. Alt utstyr er inspirert, utformet og utviklet i samarbeid med profesjonelle kokker. Resultatet av dette langvarige samarbeidet er en rekke produkter med en teknologi og materialer som gir overlegent profesjonelle resultater. Dette betyr stilige og høytytende kvalitetsapparater, og flere alternativer for dine menyer og kjøkkenutforming. Alle som virkelig vet betydningen av være serious about food, kan nå oppnå profesjonelle resultater takket være måten KitchenAid-produktene lages på.

Artisan-kvalitet
Det første vi oppdager i møte med KitchenAid er utformingen og konstruksjonen. Alle KitchenAid-apparater karakteriseres faktisk av godt håndverk, holdbarhet, avanserte materialer, robusthet og et øye for detaljer. Rustfritt stål formidler en følelse av holdbarhet og enestående kvalitet. Alle disse elementene kombineres harmonisk med omhyggelige detaljer og omtanke for design, både i store og små apparater.
Ikonisk design
Hele utvalget av KitchenAids små hvitevarer, store apparater og tilberedelsesverktøy har alltid skilt seg ut takket være tidløs, distinkt og tydelig design som setter preg på ethvert kjøkken, inspirert av den ikoniske kjøkkenmaskinen. Det er ingen tvil om at godt håndverk, holdbarhet, robusthet, kvalitetsmaterialer og øye på detaljer var og er grunnlaget for alle av KitchenAids små og store apparater, både frittstående og innebygde modeller.
Produktdetaljer
SKU:
581588
EAN:
8003437619090
Artikkelnummer:
5KHBV53EWH
Merke:
KitchenAid
Serie:
Classic
Kategori:
Stavmiksere
Modell nr:
5KHBV53EWH

Spesifikasjoner
Høyde:
41,4 cm
Bredde:
90,5 cm
Lengde:
63,5 cm
Vekt:
1,6 kg
Lengde på ledning:
152.5
Garanti:
2 år
Design og materiale
Farge:
Hvit
Materiale:
Plast
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Varmebestandig:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.