Hopp til hovedinnholdet
KitchenAid Trådløs stavmikser 5KHBBV53EBM matte black
KitchenAid Trådløs stavmikser 5KHBBV53EBM matte black
KitchenAid Trådløs stavmikser 5KHBBV53EBM matte black
Lagertømming

KitchenAid

Trådløs stavmikser 5KHBBV53EBM matte black

  • Kompakt trådløs stavmikser med lett konstruksjon
  • Oppladbart 8 V litiumionbatteri
  • Ikonisk design

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Gå hvor ambisjonen tar deg med den trådløse stavmikseren fra KitchenAid. Den gir all kraften du forventer deg, uten ledningen. Den trådløse håndmikseren er utformet med et kraftig oppladbart litiumene batteri som gir optimal driftstid og ytelse. Du kan lage opptil 25 boller med suppe*, og batteriindikatoren forteller deg når du må lade opp igjen. Plukk opp den lette og ergonomiske håndmikseren som er utformet for å brukes med én hånd. Det finnes en hastighetsbryter som gir deg kontroll over kreasjonen, og sikkerhetsbryteren beskytter mot utilsiktede trykk på bryteren. Oppgrader kjøkkenet med et matchende fargesett. Cordless Collection-serien har en mini-Foodprocessor, en stavmikser og en håndmikser, og alle selges separat. Den praktiske laderen er inkludert og fungerer på alle produkter i serien.

*Basert på boller på 354 ml, syv partier, tomatsuppe med basilikum.
**Dette produktet er ikke utformet for bruk utendørs.

Den slanke og lette utformingen har ingen ledning og gjør det enkelt å bruke den med én hånd. Kan vaskes i oppvaskmaskin fordi vi vet at oppvasken ikke er den morsomme delen. Det oppladbare litiumene batteriet gir deg optimal driftstid og ytelse, og kan lades fra tomt til fulladet på to timer. En batterilampe viser deg når det er på tide å lade. Har du det travelt? Ingen grunn til bekymring, du trenger ikke å vente til den er fulladet hver gang. Etter å ha ladet 20 minutter kan du lage smoothie eller tomatsuppe med basilikum. Hastighetsbryteren gir deg større fleksibilitet og kontroll på oppskriften. Lag glatte og luftige drikker og retter, fra desserter til eggerøre. Leveres med en egen blenderkolbe med lokk, som er perfekt for små porsjoner, servering eller oppbevaring. Blenderarmen på 20,3 cm er også lang nok til å nå ned i dype gryter og kanner. Den første trådløse kolleksjonen fra KitchenAid inneholder mini-Foodprocessor, stavmikser og håndmikser. De selges hver for seg, og du kan velge en matchende farge.

I nesten et århundre har KitchenAid vært Serious About Food (tar mat på alvor), og produktene representerer en perfekt blanding av profesjonell ytelse, håndverkerkvalitet og ikonisk design.

Profesjonell ytelse
KitchenAid har alltid henvendt seg til profesjonelle for råd, innsikt og forslag til produktutvikling. Disse unike produktene, som har en anerkjent ytelse og produseres til høyeste kvalitet, vil tenne din kulinariske lidenskap. Uansett om du er nybegynner eller allerede godt på vei til å bli en ekspert, så er KitchenAid din perfekte partner. Alt utstyr er inspirert, utformet og utviklet i samarbeid med profesjonelle kokker. Resultatet av dette langvarige samarbeidet er en rekke produkter med en teknologi og materialer som gir overlegent profesjonelle resultater. Dette betyr stilige og høytytende kvalitetsapparater, og flere alternativer for dine menyer og kjøkkenutforming. Alle som virkelig vet betydningen av være serious about food, kan nå oppnå profesjonelle resultater takket være måten KitchenAid-produktene lages på.

Artisan-kvalitet
Det første vi oppdager i møte med KitchenAid er utformingen og konstruksjonen. Alle KitchenAid-apparater karakteriseres faktisk av godt håndverk, holdbarhet, avanserte materialer, robusthet og et øye for detaljer. Rustfritt stål formidler en følelse av holdbarhet og enestående kvalitet. Alle disse elementene kombineres harmonisk med omhyggelige detaljer og omtanke for design, både i store og små apparater.

Ikonisk design
Hele utvalget av KitchenAids små hvitevarer, store apparater og tilberedelsesverktøy har alltid skilt seg ut takket være tidløs, distinkt og tydelig design som setter preg på ethvert kjøkken, inspirert av den ikoniske kjøkkenmaskinen. Det er ingen tvil om at godt håndverk, holdbarhet, robusthet, kvalitetsmaterialer og øye på detaljer var og er grunnlaget for alle av KitchenAids små og store apparater, både frittstående og innebygde modeller.
Produktdetaljer
SKU:
135589
EAN:
8003437609978
Artikkelnummer:
5KHBBV53EBM
Merke:
KitchenAid
Serie:
Cordless
Kategori:
Stavmiksere
Modell nr:
5KHBBV53EBM

Spesifikasjoner
Høyde:
43 cm
Bredde:
6,35 cm
Lengde:
6,35 cm
Vekt:
1,795 kg
Lengde på ledning:
ladekabel 152 cm
Garanti:
2 år
Design og materiale
Farge:
Svart
Farge spesifikasjon:
Matte black
Materiale:
Plast
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.