Hopp til hovedinnholdet
Cuisinart Style Collection GR47BE Griddle & Grill multigrill midnattsblå
Cuisinart Style Collection GR47BE Griddle & Grill multigrill midnattsblå
Cuisinart Style Collection GR47BE Griddle & Grill multigrill midnattsblå
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Cuisinart

Style Collection GR47BE Griddle & Grill multigrill midnattsblå

  • 2 sett oppvaskmaskinsikre, utskiftbare plater med slippbelegg
  • Justerbar timer fra 0 til 30 minutter
  • Kan brukes som kontaktgrill for raskere tilberedning eller åpen for tilberedning av større mengder og ømtålige ingredienser

1 869,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Multigrillen er et utrolig allsidig produkt å ha på kjøkkenet. De utskiftbare, oppvaskmaskinsikre grill- og stekeplatene kan brukes til en rekke ulike matretter, fra smakfulle pannekaker til deilige paninier eller perfekte biffer.Grillen inngår i vår Style Collection og vil ta seg flott ut på benken, men er likevel så kompakt at den er enkel å oppbevare på en hylle eller i et skap.Cuisinart multigrill leveres med to sett avtakbare, oppvaskmaskinsikre plater. Bruk de rillede grillplatene til å oppnå perfekte grillmerker på kjøtt og paninier, eller de glatte stekeplatene til egg og pannekaker. Du kan også mikse og matche ved å bruke én plate av hver type - perfekt for en stekt frokost.Med en temperatur på hele 240 °C tar det bare et par minutter å steke biff, mens regulerbar varmeinnstilling gir deg full kontroll når du skal tilberede fisk og grønnsaker på en skånsom måte. Rask oppvarming og varmegjenvinning gir profesjonelle resultater uansett hva du skal tilberede. Slippbelegget av høy kvalitet gir sunnere matlaging, siden det bare krever en liten mengde olje, og den integrerte dryppskålen tømmer og samler diskré opp overskytende fett.Når den brukes som kontaktgrill, vil det «svevende» hengselet hvile lett over maten, slik at kjøttet blir raskt og jevnt stekt på begge sider. Eller bruk grillen i helt åpen stilling til mer ømtålige ingredienser eller for å få en større tilberedningsflate, slik at du kan lage mat til hele familien. Still inn nedtellingstimeren for å få et lydvarsel når maten er ferdig.• 2 sett oppvaskmaskinsikre, utskiftbare plater.• Slippbelegg av høy kvalitet for enkel rengjøring.• Justerbar timer fra 0 til 30 minutter.• Temperaturregulering opptil 240 °C.• Kan brukes som kontaktgrill for raskere tilberedning eller åpen for tilberedning av større mengder og ømtålige ingredienser.• Hengsel som kan «sveve» opptil 8 cm.• Integrert dryppskål samler diskré opp fett og gjør matlagingen sunnere.• 5 års garanti.• Mål (i lukket stilling): H 20 x B 37 x D 33 cm.
Produktdetaljer
SKU:
581825
EAN:
3030050152661
Artikkelnummer:
GR47BE
Merke:
Cuisinart
Serie:
Style Collection
Kategori:
Toastjern og bordgrill
Modell nr:
GR47BE

Spesifikasjoner
Høyde:
20 cm
Bredde:
33 cm
Lengde:
38 cm
Vekt:
5,44 kg
Garanti:
5 år
Design og materiale
Farge:
Blå
Farge spesifikasjon:
Midnattsblå
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Vedlikehold:
Maskinen tørkes med en lett fuktig klut. Tilbehøret kan vaskes i maskin.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.