Sage BBQ & press SGR700BSS bordgrill
Sage BBQ & press SGR700BSS bordgrill
Sage BBQ & press SGR700BSS bordgrill
Sage BBQ & press SGR700BSS bordgrill
Sage BBQ & press SGR700BSS bordgrill
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Sage

BBQ & press SGR700BSS bordgrill

  • Presisjonsgrilling med uavhengig temperaturkontroll for hver plate
  • Lag alt fra panini og sandwich, deilige burgere og perfekt grillet biff, til gylne vafler
  • Uendelige muligheter med dobbelt så mye plass

2 799,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Sage BBQ & Press-grill - Presisjonsgrilling med uavhengig temperaturkontroll for hver plate. Med BBQ & Press-grillen kan du lage alt fra panini og sandwich, deilige burgere og perfekt grillet biff, til gylne vafler (plater til belgiske vafler kjøpes separat ? art.nr. SAGE SGR 001).
Avtakbare keramiske rillede-, flate- og vaffel-plater. Du kan også grille med lokket åpent, noe som gir uendelige muligheter med dobbelt så mye plass!
Praktiske snarveier: Forhåndsprogrammerte funksjoner som aktiveres med one-touch, for eksempel for paninier, hamburgere og biff, skaper et ideelt tilberedningsmiljø og gir deg perfekte resultater hver gang.
Åpne grillen flatt for å få en større grillflate. Gjør det enklere å grille biff, hamburgere eller sjømat og tilbereder perfekte egg og pannekaker. Det avtakbare dryppebrettet fungerer i BBQ- eller kontaktmodus og fanger opp fettet under tilberedningen. Utegrilling har nå funnet et nytt hjem på benkeplaten din.
Den elektroniske temperaturkontrollen på hver plate gir deg kommandoen. Når du åpner ut apparatet i BBQ-modus, kan du tilberede et stort utvalg av mat som krever ulike temperaturer, hver for seg. Uendelige matkombinasjoner så du kan lage mat både morgen, middag og kveld.
Fres bacon og egg til frokost, rist paninier til lunsj, stek biff til middag og lag vafler til dessert. Det klebefrie og naturlige belegget gir dobbeltsidig komfort. Med varmere temperaturer er keramiske plater mer egnet til bruning. De gir også bedre skorper og er helt fri for PFOA og PTFE.

PTFE- og PFOA-frie keramiske grillplater er enkle å rengjøre for hånd. Eller bare ta ut platene og legg dem i oppvaskmaskinen for enkel og praktisk rengjøring.

Kompatibel med belgiske vaffelplater ? art SAGE SGR 001 ? disse kjøpes utenom
Gjør grillen mer fleksibel ved å skaffe deg førsteklasses keramiske vaffelplater for belgisk vaffel med klebefritt belegg. Overløpsrennen forhindrer at vaffelrøre renner ut på benken. Tåler maskinvask.
Produktdetaljer
EAN:
9312432033466
Artikkelnummer:
SAGE SGR 700 BSS
Merke:
Sage
Serie:
BBQ
Kategori:
Toastjern og bordgrill

Spesifikasjoner
Høyde:
21.5 cm
Bredde:
37 cm
Lengde:
33 cm
Vekt:
7.3 kg
Design og materiale
Farge:
Stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Vedlikehold:
Platene kan tas av, og vaskes i oppvaskmaskinen.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Sage tilbyr et spennende sortiment av unike og høyteknologiske kjøkkenprodukter og espressomaskiner i høy kvalitet. Utvalget er til å bli forbløffet og inspirert av. Alt fra vannkokere og vaffeljern, til kjøkkenmaskiner og espressomaskiner i verdensklasse.

Se flere produkter fra Sage

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.