Emerio Belgisk vaffeljern 2 vaffler 800W
Emerio Belgisk vaffeljern 2 vaffler 800W

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Emerio

Belgisk vaffeljern 2 vaffler 800W

  • Indikatorlampe som viser når vaffeljernet har nådd innstilt temperatur
  • Non-stick belegg
  • 800 W

329,-

Ikke på nettlager
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Luksuriøse middager og uimotståelige desserter - belgiske vafler kan lages på forskjellige måter og varieres i det uendelige. I motsetning til tradisjonelle norske vafler, som ofte spises med syltetøy og rømme, egner belgiske vafler seg også utmerket til middag og forrett. Et hett tips er å servere rykende ferske vafler med rømme, finhakket rødløk og rikelig med lodderogn - garantert en suksess. Eller hvorfor ikke invitere vennene dine på en god brunsj hvor de belgiske vaflene kombineres med friske bær, is og sjokoladesaus. - Klassisk belgisk vaffeljern med riktig mønster og dybde- Non-stick belegg- Til 2 vafler- 800 W- Har indikatorlamper som viser når vaffeljernet er tilkoblet og når det har nådd innstilt temperatur- Gummiføtter for stabil plassering- Enkel å rengjøre
Produktdetaljer
EAN:
7350034661375
Artikkelnummer:
WM-115008
Merke:
Emerio
Serie:
N/A
Kategori:
Vaffeljern

Design og materiale
Farge:
Hvit
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.