OBH Nordica Compact Fresh vakuumpakker svart
OBH Nordica Compact Fresh vakuumpakker svart
OBH Nordica Compact Fresh vakuumpakker svart
OBH Nordica Compact Fresh vakuumpakker svart
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

OBH Nordica

Compact Fresh vakuumpakker svart

  • Holder maten ferskere inntil 5 ganger lenger
  • Egnet for både kjøleskap og fryser, og kan brukes med eller uten vakuum
  • Kompakt design – enkel å rydde vekk og hente frem igjen

856,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Vakuumpakkeren Compact Fresh fra OBH Nordica, gir deg en fantastisk mulighet til å redusere matsvinnet, og er en smart og lønnsom investering.

Oksygen er matens verste fiende og den viktigste årsaken til at matvarer mister næringsverdi, konsistens, smak og kvalitet. Oksygen forårsaker også fryseskader på matvarer som oppbevares i fryseren, og legger til rette for utvikling av mikroorganismer. Konvensjonelle lagringsmetoder, som vanlige plastposer og bokser, innkapsler oksygenet sammen med maten. Med en vakuumpakker holder derfor maten mye lenger ? og smaker mye bedre! I tillegg tar den innpakkede maten mindre plass, slik at det ser ryddigere ut i kjøleskap og fryser. Compact Fresh passer til alle typer oppbevaring i kjøleskap og fryser, og kan brukes med eller uten vakuum. Takket være pulsfunksjonen kan den også håndtere skjøre matvarer på en ekstra skånsom måte, og bevarer matens ferskhet lenger. De intuitive funksjonene gjør den svært enkel å bruke, og den har en kompakt utforming som gjør det lett som en lek å rydde den vekk og hente den frem igjen når du trenger den. I tillegg er plastposene gjenbrukbare, noe som reduserer plastforbruket. 

Med en vakuumpakker og en Sous Vide-maskin kan du tilberede mat ved hjelp av den samme teknologien som brukes i restauranter! Sous Vide er en metode for å tilberede kjøtt, kylling, grønnsaker, fisk ? og mye mer. Den innebærer at råvarene først vakuumpakkes for å beskytte den mot væske. Deretter tilberedes den vakuumpakkede maten i vannbad, slik at den får perfekt temperatur tvers igjennom. Vakuumpakningen bevarer både den naturlige, ferske smaken og smakene fra eventuelle krydder eller marinering. Vakuumpakkeren Compact Fresh fungerer supert sammen med alle Sous Vide-produktene fra OBH Nordica. Compact Fresh kan brukes kontinuerlig, og vakuumpakker opptil én pakke i minuttet. Den gjør at oksygenet fjernes, slik at smaken forsegles og maten holder seg frisk lenger. Hvis du storhandler kan du vakuumpakke matvarene og unngå svinn, og hvis du lager mat til flere dager kan du fryse maten rett i praktiske og brukervennlige porsjonsposer med samme størrelse og utseende. Bare fyll opp posen og plasser den med den åpne enden i vakuumpakkeren, lukk lokket og lås sidelåsen som holder plasten på plass. Vakuumpakkeren gjør at du kan oppbevare matvarer opptil fem ganger lenger enn ved ikke-vakuumpakket oppbevaring.
Produktdetaljer
EAN:
5708642079433
Artikkelnummer:
7943
Merke:
OBH Nordica
Serie:
Compact Fresh
Kategori:
Vakuumpakker

Spesifikasjoner
Høyde:
12.5 cm
Bredde:
8.5 cm
Lengde:
37.8 cm
Vekt:
980 g
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Plast

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

DESIGNING GOOD LIFE! OBH Nordica har spesialisert seg på å få frem de rette produktene for det nordiske markedet og vi har en bestemt oppfatning: Husholdningsapparater, hårprodukter, personlig pleie skal ha både tiltalende design og være funksjonelle. Vi hos OBH Nordica er stolte over å være markedsledende på småelektrisk i Norden.

Se flere produkter fra OBH Nordica

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.