Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Champion Vannkoker 1,7L rustfritt stål
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Champion

Vannkoker 1,7L rustfritt stål

  • Velg mellom fem temperaturinnstillinger på håndtaket
  • LED-belysning endrer farge avhengig av vanntemperatur
  • Vannkokeren har beskyttelse mot tørrkoking og automatisk avstengning for maksimal sikkerhet

489,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Champions Vannkoker i rustfritt stål gir full kontroll over vannets temperatur, perfekt for te-entusiasten og barnefamilien. På håndtakets kontroll velger du enkelt ønsket temperatur fra de fem temperaturinnstillingene mellom 50-100 C. Vannkokeren har en kapasitet på 1,7L, beskyttelse mot tørrkoking og automatisk avslåing for mest mulig sikkerhet samtidig som den har et tidløst design.- Effekt: 1850-2200W- Kapasitet: 1,7L- Automatisk avslåing- LED-belysning, endrer farge avhengig av vanntemperatur- 5 temperaturinnstillinger: 50/70/80/90/100 C- Beskyttelse mot tørrkoking- Avtakbart filter- Tydelig markering for vannivå- Sikkerhetslås- Ledningslengde: 0,7 m- Vekt: 0,93 kg- Mål: LxBxH 20,5x14,1x24,0cm
Produktdetaljer
EAN:
7391091852474
Artikkelnummer:
CHVK410
Merke:
Champion
Serie:
N/A
Kategori:
Vannkokere
Modell nr:
CHVK410

Spesifikasjoner
Høyde:
24 cm
Bredde:
14.1 cm
Lengde:
20.5 cm
Vekt:
930 g
Kapasitet:
1,7 liter
Bolle volum:
1,7 liter
Kapasitet volum:
1,7 liter
Lengde på ledning:
0,7 meter
Garanti:
2 år
Design og materiale
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Stål/Svart
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Plast/Metall
Vedlikehold og bruk
Temperaturområde:
50/70/80/90/100 C°
Vedlikehold:
Husk å vaske filteret fra tid til annen. For å enklere vaske filteret, løsner du det ved å trykke ned den delen av filteret som stikker ut inni kanna. Sett filteret tilbake etter å ha vasket det. Når vannkokeren ikke er i bruk, eller den skal settes bort, kan strømkabelen kveiles sammen under kannen.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Champions hjemmeelektronikk er alltid med deg. På kjøkkenet når du lager mat, på vei til jobben, på reiser og hele veien hjem igjen til fredagskosen i sofaen. Champions lidenskap ligger i å utvikle produkter som de selv vil bruke, med design, funksjon og kvalitet som nøkkelord. Mottoet «Koble inn. Koble av.», står for det faktum at man vil gjøre det enkelt for alle som ønsker å få hverdagen til å gå opp.

Se flere produkter fra Champion

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.