Hopp til hovedinnholdet
KitchenAid Classic vannkoker 5KEK1222EER 1,25L empire red
KitchenAid Classic vannkoker 5KEK1222EER 1,25L empire red
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

KitchenAid

Classic vannkoker 5KEK1222EER 1,25L empire red

  • Avtakbart kalkfilter, 360° sokkel og aluminiums lokk
  • Av/på-bryter med LED-indikatorlys
  • Vannkoker i kuppelstil med 1,25 l kapasitet

1 746,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Enkelveggskonstruksjon i rustfritt stål med indre vannstandsmarkeringer, bred påfyllingsåpning, dryppfri tut og glatt aluminiums håndtak. Slitesterk, stabil, lett å gripe og bruke. Avtakbart kalkfilter, 360° base og aluminiums lokk. For enkel rengjøring og overføring av vannkokeren.

I nesten et århundre har KitchenAid vært Serious About Food (tar mat på alvor), og produktene representerer en perfekt blanding av profesjonell ytelse, håndverkerkvalitet og ikonisk design.

Profesjonell ytelse
KitchenAid har alltid henvendt seg til profesjonelle for råd, innsikt og forslag til produktutvikling. Disse unike produktene, som har en anerkjent ytelse og produseres til høyeste kvalitet, vil tenne din kulinariske lidenskap. Uansett om du er nybegynner eller allerede godt på vei til å bli en ekspert, så er KitchenAid din perfekte partner. Alt utstyr er inspirert, utformet og utviklet i samarbeid med profesjonelle kokker. Resultatet av dette langvarige samarbeidet er en rekke produkter med en teknologi og materialer som gir overlegent profesjonelle resultater. Dette betyr stilige og høytytende kvalitetsapparater, og flere alternativer for dine menyer og kjøkkenutforming. Alle som virkelig vet betydningen av være serious about food, kan nå oppnå profesjonelle resultater takket være måten KitchenAid-produktene lages på.

Artisan-kvalitet
Det første vi oppdager i møte med KitchenAid er utformingen og konstruksjonen. Alle KitchenAid-apparater karakteriseres faktisk av godt håndverk, holdbarhet, avanserte materialer, robusthet og et øye for detaljer. Rustfritt stål formidler en følelse av holdbarhet og enestående kvalitet. Alle disse elementene kombineres harmonisk med omhyggelige detaljer og omtanke for design, både i store og små apparater.

Ikonisk design
Hele utvalget av KitchenAids små hvitevarer, store apparater og tilberedelsesverktøy har alltid skilt seg ut takket være tidløs, distinkt og tydelig design som setter preg på ethvert kjøkken, inspirert av den ikoniske kjøkkenmaskinen. Det er ingen tvil om at godt håndverk, holdbarhet, robusthet, kvalitetsmaterialer og øye på detaljer var og er grunnlaget for alle av KitchenAids små og store apparater, både frittstående og innebygde modeller.
Produktdetaljer
SKU:
123032
EAN:
5413184151553
Artikkelnummer:
5KEK1222EER
Merke:
KitchenAid
Serie:
Classic
Kategori:
Vannkokere
Modell nr:
5KEK1222EER
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
26,2 cm
Bredde:
17,8 cm
Lengde:
22,6 cm
Vekt:
1,98 kg
Kapasitet volum:
1,25 liter
Lengde på ledning:
91 cm
Garanti:
2 år
Design og materiale
Farge:
Rød
Farge spesifikasjon:
Empire red
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Varmebestandig:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.