KitchenAid Design vannkoker 5KEK1565EOB 1,5L onyx black
KitchenAid Design vannkoker 5KEK1565EOB 1,5L onyx black

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

KitchenAid

Design vannkoker 5KEK1565EOB 1,5L onyx black

  • Rask oppkoking
  • Smart temperatursensor
  • Ikonisk design

1 802,-

Ikke på nettlager
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Dobbeltvegg isolering holder varmen inne, mens utsiden er kjølig nok til å sette den på frokostbordet. 100% rustfritt stål opprettholder vannkvaliteten, og ingen plast kommer i kontakt med vannet. Klarer du nesten ikke vente på at teen er ferdig? Med 2400w koker den raskt med god kapasitet på opp til 1,5 liter.

I nesten et århundre har KitchenAid vært Serious About Food (tar mat på alvor), og produktene representerer en perfekt blanding av profesjonell ytelse, håndverkerkvalitet og ikonisk design.

Profesjonell ytelse
KitchenAid har alltid henvendt seg til profesjonelle for råd, innsikt og forslag til produktutvikling. Disse unike produktene, som har en anerkjent ytelse og produseres til høyeste kvalitet, vil tenne din kulinariske lidenskap. Uansett om du er nybegynner eller allerede godt på vei til å bli en ekspert, så er KitchenAid din perfekte partner. Alt utstyr er inspirert, utformet og utviklet i samarbeid med profesjonelle kokker. Resultatet av dette langvarige samarbeidet er en rekke produkter med en teknologi og materialer som gir overlegent profesjonelle resultater. Dette betyr stilige og høytytende kvalitetsapparater, og flere alternativer for dine menyer og kjøkkenutforming. Alle som virkelig vet betydningen av være serious about food, kan nå oppnå profesjonelle resultater takket være måten KitchenAid-produktene lages på.

Artisan-kvalitet
Det første vi oppdager i møte med KitchenAid er utformingen og konstruksjonen. Alle KitchenAid-apparater karakteriseres faktisk av godt håndverk, holdbarhet, avanserte materialer, robusthet og et øye for detaljer. Rustfritt stål formidler en følelse av holdbarhet og enestående kvalitet. Alle disse elementene kombineres harmonisk med omhyggelige detaljer og omtanke for design, både i store og små apparater.

Ikonisk design
Hele utvalget av KitchenAids små hvitevarer, store apparater og tilberedelsesverktøy har alltid skilt seg ut takket være tidløs, distinkt og tydelig design som setter preg på ethvert kjøkken, inspirert av den ikoniske kjøkkenmaskinen. Det er ingen tvil om at godt håndverk, holdbarhet, robusthet, kvalitetsmaterialer og øye på detaljer var og er grunnlaget for alle av KitchenAids små og store apparater, både frittstående og innebygde modeller.
Produktdetaljer
EAN:
8003437603471
Artikkelnummer:
46206274
Merke:
KitchenAid
Serie:
Design
Kategori:
Vannkokere
Modell nr:
5KEK1565EOB
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
26 cm
Bredde:
15 cm
Lengde:
22 cm
Vekt:
1,99 kg
Kapasitet volum:
1,5 liter
Lengde på ledning:
92 cm
Garanti:
2 år
Design og materiale
Farge:
Svart
Farge spesifikasjon:
Onyx black
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Plast, rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.