KitchenAid Vannkoker 5KEK1701EAC 1,7L almond cream
KitchenAid Vannkoker 5KEK1701EAC 1,7L almond cream
KitchenAid Vannkoker 5KEK1701EAC 1,7L almond cream
KitchenAid Vannkoker 5KEK1701EAC 1,7L almond cream
KitchenAid Vannkoker 5KEK1701EAC 1,7L almond cream
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

KitchenAid

Vannkoker 5KEK1701EAC 1,7L almond cream

  • Varmer raskt og stille opp vann til ønsket temperatur fra 50 til 100 °C
  • Avtakbart og vaskbart kalkfilter
  • Slitesterk, stabil og brukervennlig

2 845,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Stor vannkoker 5KEK1701EAC 1,7L i fargen almond cream, fra KitchenAid. Vannkokeren kommer med variabel temperaturkontroll, og varmer raskt opp vannet til ønsket temperatur fra 50 til 100°C. Den automatiske oppvarmingsteknologien sørger for at vannkokeren koker vannet, og slår seg av automatisk når vannet er kokt opp.

Her får du en slitesterk, stabil og brukervennlig vannkoker, med rask og kontrollert helling. Den har en konstruksjon med enkel vegg i rustfritt stål og førsteklasses tut som ikke drypper.

Vannkokeren fra KitchenAid har et avtakbart og vaskbart kalkfilter, en 360 graders rotasjon på dreibar sokkel og hengslet lokk med trykkåpning. Dette gjør det enklere å rengjøre og flytte på vannkokeren, og gjør det enkelt å fylle vannkokeren med vann.
Produktdetaljer
SKU:
610497
EAN:
8003437645532
Artikkelnummer:
5KEK1701EAC
Merke:
KitchenAid
Kategori:
Vannkokere
Modell nr:
5KEK1701
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
25,6 cm
Bredde:
21,8 cm
Design og materiale
Farge:
Krem
Farge spesifikasjon:
Almond cream
Materiale:
Metall
Vedlikehold og bruk
Vedlikehold:
Før rengjøring må du alltid trekke støpselet til vannkokeren ut av stikkontakten og vente til vannkokeren er helt avkjølt. Vask vannkokeren og sokkelen for hånd med en fuktig klut. Tørk av og poler med en myk klut. Slipemidler og skurebørster anbefales ikke. RENGJØRING AV FILTER 1. Fjern filteret fra vannkokeren (se «Sette inn og ta ut filteret»), og skyll det deretter under rennende vann. 2. Rengjør under varmt vann med en myk børste eller klut for å fjerne avleiringer. Sett på plass filteret ved å skyve det inn i sporet bak tuten. MERK: Hvis det fortsatt er kalkavleiringer på filteret, kan du la det stå over natten i en løsning av vann og hvit eddik. Skyll filteret grundig, og sett det på plass igjen i vannkokeren. AVKALKING AV VANNKOKER Det kan dannes kalkavleiringer på de innvendige metalldelene i vannkokeren. Rengjør regelmessig for å få best mulig ytelse fra vannkokeren. Hvor ofte du må rengjøre, avhenger av hardheten til vannet du bruker i vannkokeren. Det anbefales å bruke et kommersielt avkalkingsmiddel. Hvis et kommersielt avkalkingsmiddel ikke er tilgjengelig: 1. Fyll vannkokeren med hvit eddik opp til minimumsmerket for 0,5 l. 2. Tilsett vann til merket for 1 l. 3. Kok opp og la det stå over natten. 4. Tøm vannkokeren. 5. Fyll vannkokeren med vann, kok opp, og hell ut vannet. Gjenta dette trinnet to ganger til. Vannkokeren er nå klar til bruk.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.