Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

SMEG Vannkoker med termostat KLF04 1,7L grønn
Nettsortiment

SMEG

Vannkoker med termostat KLF04 1,7L grønn

SMEG vannkoker med termostat (KLF04) i pastellgrønn og et stilig 50-talls retrodesign, er en lekker ... les mer

2 495,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

SMEG vannkoker med termostat (KLF04) i pastellgrønn og et stilig 50-talls retrodesign, er en lekker vannkoker som vil være et stilig blikkfang på kjøkkenet ditt. Med en kapasitet på 1,7 liter kan du koke en stor mengde vann på én gang, og effekten på 2400W sørger for at det går raskt.

Denne vannkokeren har et termostat som lar deg velge 7 ulike trinn for ønsket temperatur mellom 50-100 grader. Det kan være nyttig hvis man eksempelvis skal varme vann til barnemat, eller ønsker perfekt temperatur på tevannet. Temperaturen velges enkelt ved å skyve spaken opp eller ned til ønsket trinn. LED-lyset forteller hvilken temperatur som er nådd. Med en hold-varm funksjon kan vannkokeren holde temperaturen i 20 minutter, hvis ønskelig.

Vannkokeren fra SMEG er laget av rustfritt stål og plast, og håndtaket av krom. Ledningen kan skjules på undersiden, og spaken med lys brukes for å slå den av og på. Lokket har push-åpning, og skjenketuten sørger for at ingen dråper drypper ned. En innebygd sikkerhetsfunksjon stopper oppvarmingen automatisk når vannet når kokepunktet, eller når alt vannet er fordampet.

For rengjøring anbefales det at kanne og kalkfilter skylles jevnlig i rennende vann. Utsiden av apparatet kan tørkes med en fuktig klut.
Produktdetaljer
EAN:
8017709231514
Artikkelnummer:
46170206
Merke:
SMEG
Serie:
50's Style
Kategori:
Vannkokere
Modell nr:
KLF04

Spesifikasjoner
Høyde:
27.5 cm
Bredde:
22.6 cm
Lengde:
17.1 cm
Design og materiale
Farge:
Grønn

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Smeg forstår at det skapes vakre og tidløse gjenstander når arkitektur og kunst møtes. Denne kunnskapen har gjort at selskapet har samarbeidet tett med noen av verdens mest anerkjente arkitekter, for eksempel Guido Canali, for å skape husholdningsapparater som formidler Smegs filosofi perfekt – teknologi med stil.

Se flere produkter fra SMEG

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.