Global
Ukon brødkniv 22 cm
- Konstruert av det beste rustfrie stålet
- Ukon har tykkere blader for forbedret ytelse
- Designet med tommelstøtte for bedre kontroll og effektivitet
1 649,-
{{ChosenStore.displayName}}
{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}
{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})
Du får SMS når ordren er klar!
Beskrivelse
Denne brødkniven fra Global's Ukon-serie er den perfekte følgesvenn når du vil skjære brød med letthet og presisjon. Med sitt lange, takkede blad er denne brødkniven optimal for å skjære gjennom matvarer med tykke skorper eller skall, som landbrød og meloner. Brødkniven kan også enkelt skjære gjennom mykt brød uten å klaske det.Ukon-kolleksjonen fra Global kombinerer det tradisjonelle med det moderne, og bringer sammen nøye utformede kjøkkenkniver med et tykkere blad for økt styrke under kutting, hakking og terning. Laget av Globals unike stålblanding Cromova 18, imponerer Ukon-knivene med sin slipvinkel på 15 grader og ergonomisk design med tommelstøtte som passer både høyre- og venstrehendte kokker.
For å bevare knivens skarphet og kvalitet anbefales håndvask og tørking umiddelbart etter bruk. Med Global's Ukon brødkniv får du et pålitelig verktøy som bringer skjæreopplevelsen din til neste nivå.
- Fri frakt over 599,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Last ned appen og få velkomstkupong
- SKU:
- 161567
- EAN:
- 4943691540041
- Artikkelnummer:
- GU-03
- Merke:
- Global
- Serie:
- Ukon
- Kategori:
- Brødkniv
- Opprinnelsesland:
- Japan
Spesifikasjoner
- Lengde:
- 22 cm
Design og materiale
- Farge:
- Stål
- Materiale:
- Rustfritt stål
- Material spesifikasjon:
- Kniv i Cromova 18 stål
- Materiale på skaft:
- Rustfritt stål
- Hardhet:
- 56-58 HRC
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Nei
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Slipevinkel:
- 10 - 15°
- Vedlikehold:
- Globalkniver De fleste kokker er enige om at kniven er kjøkkenets viktigste verktøy. På samme måte som en sløv kan redusere ønsket om å lage mat, kan en skarp kniv inspirere til store gjerninger på kjøkkenet. En splitter ny Global kniv er ekstremt skarp. Akkurat så skarp som du vil at en kjøkkenkniv skal være. Men for at din kniv skal fortsette å prestere på samme nivå, er det et par ting du bør huske på. RENGJØRING Ikke la kniven ligge uvasket. Håndvask kniven med vann og litt oppvaskmiddel og tørk den med et kjøkkenhåndkle umiddelbart etter bruk. Vask aldri en Global kniv i oppvaskmaskin - verken kniven eller maskinen vil gjøre deg noe godt. Bruk en fjøl som er skånsom mot kniven, for eksempel Globals skjærebrett i tre, plast eller sukkerrør. Det er viktig at overflaten er myk. Hvis skjærebrettet er hardere enn kniven, vil kniven bli skadet. Bruk baksiden av kniven når du skraper av skjærebrettet for å forhindre at kanten blir sløv. Unngå også å kutte i frosne ingredienser eller harde bein, da kan du unngå unødvendig slitasje. Oppbevaring av Global kniver skal ikke ligge å gni i bestikkskuffen. Det best er å legge dem i en knivveske, knivblokk eller henge på en magnetliste. Hvis du bruker en magnetliste, legg kniven på stripen med ryggen først for å unngå skade. VEDLIKEHOLD For å opprettholde eggen på kniven skarpe, er det nødvendig å skjerpe kniven med jevne mellomrom. Ha en rutine på din Global kniv, ved en gang i måneden å skjerpe kniven med en skjerpestang eller en våtsliper. Når kniven ikke blir skarp nok med skjerpestangen eller våtsliperen, må du skjerpe eggen på nytt. Du kan da velge å gjøre det selv med en slipestein eller levere inn kniven til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver skal ha en vinkel på 10-15 grader.
-
Global
Ukon knivsett santokukniv GU-04 hulslipt 19 cm + knivsliper G-91/SB våtslip
2 208,-
På nettlagerFinnes i 47 butikker
-
-40%
Sekiryu
Master knivsett 2 deler svart
Ikke medlem 4 398,-
2 639,-
På nettlagerFinnes i 49 butikker