Mac
Grønnsakskniv SK-40 10 cm
- Håndslipt og sylskarp
- Perfekt balansert
- Lekker design
Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.
Beskrivelse
Mac, SK-40 grønnsakskniv. Bladlengde 10 cm. Annet navn som er mye brukt er skrellekniv. Brukes til grønnsaker og frukt. Dette er en av de mest allsidige knivene. SK-40 tilhører superior serien. Stålet i bladet er produsert av MAC sitt eget superiorstål.Mac knivene er produsert i Seki City, Japan. Knivene har barbelhøvel skarphet og perfekt balanse. Mye av knivene er årodusert for hånd, og hver eneste kniv blir håndslipt. Stålet er rustritt med høyt innhold av kullstoff. Legert med krom, molybden og vanadium.Eggen slipes bratt, og holder lenge på skarpheten før du må etterslipe. Slipes på stein, keramisk sliper eller diamantsliper med en vinkel på 10-15 grader. Bruk ikke knivene på bein, harde emner eller frossen mat. Da brukes knive som Mac har designet for det. Knivene vaskes for hånd og tørkes godt etter bruk. Skaftet er fremstil av bjørk. Oppbevar knivene på en magnetslist eller i en knivblokk så eggen ikke skades.- Fri frakt over 599,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Last ned appen og få velkomstkupong
- EAN:
- 4950673107888
- Artikkelnummer:
- SK-40
- Merke:
- Mac
- Serie:
- Superior
- Kategori:
- Grønnsakskniv
- Modell nr:
- SK-40
Spesifikasjoner
- Lengde:
- 20 cm
- Vekt:
- 65 g
- Mål spesifikasjon:
- Bladlengde 10 cm
Design og materiale
- Farge:
- Svart
- Material spesifikasjon:
- AUS 8
- Materiale på skaft:
- Magnolia pakka tre
- Hardhet:
- Mellom 57-60 HRC
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Nei
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Slipevinkel:
- 10-15 grader
- Vedlikehold:
- Kvalitetskniver skal behandles med omtanke. Bruk kniven til det formålet den er tiltenkt. Skjær aldri i bein, dypfryst mat eller harde emner da det kan skade eggen. På småbein og harde emner brukes en kokkekniv som går under betegnelsen kløyver.