Masahiro Santoku grønnsakskniv 16,5 cm brun
Masahiro Santoku grønnsakskniv 16,5 cm brun
Masahiro Santoku grønnsakskniv 16,5 cm brun
Nettsortiment

Masahiro

Santoku grønnsakskniv 16,5 cm brun

  • Bestselger blandt Norges kokker
  • Super grønnsakskniv
  • Santokukniven har en litt rettere egg, noe som gjør den egnet til både skjæring og hakking

1 599,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

Beskrivelse

Kniven er laminert og eggstålet er i karbon som oksiderer, med bolster.
Masahiro grønnsakskniver kommer i ulike modeller. I Japan kalles de Santoku, Usuba og Nakiri. Disse knivene er laminert, noen har carbon i eggstålet og noen har rustfri kjerne. MC-700 serien er en bestselger blant Norges kokker.
Japansk knivtradisjon har alltid lagt vekt på spesialisering og kvalitet. Dette nyter du godt av i dag når du velger en Masahiro kniv. Du kan velge kokkekniver med slipefase (egg) på en side, såkalte høyre eller venstrehendte, universalegg for grønnsaker, rustfritt stål eller det originale karbonstålet. Et stål som oksiderer, men samtidig har en utrolig egg, som er enklere å vedlikeholde.
Produktdetaljer
EAN:
4978857003719
Artikkelnummer:
60203334
Merke:
Masahiro
Serie:
N/A
Kategori:
Grønnsakskniv
Opprinnelsesland:
Sverige

Spesifikasjoner
Høyde:
0,18 cm
Bredde:
4,7 cm
Lengde:
29 cm
Vekt:
145 g
Design og materiale
Farge:
Brun
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
3 lag med stål/laminert tre
Materiale på skaft:
Limtre
Hardhet:
58+/-1 HRC
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Slipevinkel:
16°

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.