Masahiro Usuba grønnsakskniv 16 cm brun
Masahiro Usuba grønnsakskniv 16 cm brun
Masahiro Usuba grønnsakskniv 16 cm brun
Nettsortiment

Masahiro

Usuba grønnsakskniv 16 cm brun

  • Praktisk og enkel grønnsakskniv
  • Den er relativt høy for lett skal kunne ha knokeklaring ved “chopping
  • Komfortabel håndtak

1 599,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

Beskrivelse

En praktisk og enkel grønnsakskniv. Eggstålet er i karbonstål og oksiderer.
Masahiro grønnsakskniver kommer i ulike modeller. I Japan kalles de Santoku, Usuba og Nakiri. Disse knivene er laminert, noen har karbon i eggstålet og noen har rustfri kjerne. MC-700 serien er en bestselger blant Norges kokker.
Japansk knivtradisjon har alltid lagt vekt på spesialisering og kvalitet. Dette nyter du godt av i dag når du velger en Masahiro kniv. Du kan velge kokkekniver med slipefase (egg) på en side, såkalte høyre eller venstrehendte, universalegg for grønnsaker, rustfritt stål eller det originale karbonstålet. Et stål som oksiderer, men samtidig har en utrolig egg, som er enklere å vedlikeholde.
Produktdetaljer
EAN:
4978857003726
Artikkelnummer:
60203335
Merke:
Masahiro
Serie:
N/A
Kategori:
Grønnsakskniv
Opprinnelsesland:
Sverige

Spesifikasjoner
Høyde:
0,18 cm
Bredde:
5 cm
Lengde:
29 cm
Vekt:
160 g
Design og materiale
Farge:
Brun
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
3 lag med stål/laminert tre
Materiale på skaft:
Limtre
Hardhet:
58+/-1 HRC
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Slipevinkel:
15°

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.