-30%
Sabor Balance tomatkniv 12 cm
Sabor Balance tomatkniv 12 cm
Lagertømming

Sabor

Balance tomatkniv 12 cm

  • Ligger godt i hånden, og gir assosiasjoner til et profesjonelt kjøkkenliv
  • Velegnet til å skjære biff, tomater, og andre bløte frukter og grønnsaker
  • Helsmidd i X50CrMoV15 stål og holder seg skarp lenge

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Sabor Balance tomatkniv 12 cm med tagger er velegnet til å skjære biff, tomater, og andre bløte frukter og grønnsaker. Kniven er helsmidd i X50CrMoV15 stål og holder seg skarpt lenge. Kniven designet i Tyskland av Murken Hansen.

Sabor Balance er en førsteklasses knivserie med optimal balanse, skarphet og hardhet. På kjøkkenet er kniven det mest brukte verktøyet, og enhver som bruker litt tid på matlaging, vet at en god kniv kutter like mye av arbeidsmengden som av grønnsakene.

Vi anbefaler at du alltid vasker knivene for hånd umiddelbart etter bruk, og at kniven tørkes godt etterpå. For å holde kniven like skarp år etter år, anbefales det at de skjerpes jevnlig. Lite og ofte, er en god regel for skjerping.
Produktdetaljer
EAN:
7057351208237
Artikkelnummer:
9566308
Merke:
Sabor
Serie:
Balance
Kategori:
Grønnsakskniv

Design og materiale
Farge:
Svart
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.