Hopp til hovedinnholdet
-50%
Bodum Bistro knivblokk 20 cm hvit
Lagertømming
Nettsortiment

Bodum

Bistro knivblokk 20 cm hvit

  • Løse plaststaver
  • Fleksibel plassering
  • For oppbevaring av dine dyrebare kjøkkenkniver

Førpris 599,-

300,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.
Kampanjeslutt: 11.08.2024

Beskrivelse

Bistro Knviblokk fra Bodum er en smart med løse plaststaver som gjør at man kan plassere knivene hvor som helst i knivblokken. Det er plass til ca 5-6 kniver og på undersiden av blokken er det antiskli silikonføtter.Mål:Høyde: 20,1 cm Bredde: 21,3 cm Lengde: 6,8 cmBodums visjon er ren og enkel. Bodum har som mål å bringe høykvalitets kaffe- og teløsninger og husholdningstilbehør til alle, i tråd med dine verdier. Bodum innoverer for å skape flotte design til rimelige priser basert på Bodums veiledende prinsipp om at form følger funksjonalitet, samtidig som Bodum holder øye med bærekraft, miljøansvar og respekt for velferden til sine ansatte, Bodums lokalsamfunn og planeten vår.God design trenger ikke være dyrt, Peter Bodum.
Produktdetaljer
SKU:
582477
EAN:
699965367121
Artikkelnummer:
1300270
Merke:
Bodum
Serie:
Bistro
Kategori:
Knivblokk

Spesifikasjoner
Høyde:
20 cm
Design og materiale
Farge:
Hvit

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.