Hopp til hovedinnholdet
Tefal Knivsett 6 stk
Tefal Knivsett 6 stk
Tefal Knivsett 6 stk
Lagertømming

Tefal

Knivsett 6 stk

  • Kokkekniv 20 cm, Santoku 16,5 cm, kutter 20 cm, brødkniv 20 cm, kjøkkenkniv 12 cm, skrellekniv 9 cm
  • Det ultimate knivsettet fra Jamie Oliver og Tefal
  • Isherdet for overlegen ytelse

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Samme hva du vil klargjøre og tilberede, vil dette fantastiske knivsettet i seks deler dekke alle behov. Å skjære brød med skorpe, filetere fisk, fjerne frø fra chili, kutte frukt og hakke grønnsaker så enkelt som bare det – her er det en kniv av topp kvalitet for alle typer klargjøring, som alle oppbevares i en nydelig blokk av bærekraftig akasietre. Hva venter du på? La oss komme i gang med matlagingen! Jamie Oliver.Jamie Oliver og Tefal hører perfekt sammen i kombinasjon med mat. Jamie tilfører lidenskapen og matkunnskapen, mens Tefal stiller med teknologien og ytelsen. I snart to tiår har de sammen, med stolthet, utviklet pålitelige produkter av høy kvalitet som gjør matlaging fra bunnen av til en sann glede. De er det smarte alternativet for maten som gjør deg glad. USP1 Kokkekniv 20 cm, santokukniv 16,5 cm, skinkekniv 20 cm, brødkniv 20 cm, flerbrukskniv 12 cm og skrellekniv 9 cm, med oppbevaringsblokk av FSC-sertifisert akasietre USP2 Det optimale kjøkkenknivsettet fra Jamie Oliver og Tefal USP3 Isherdet for overlegen ytelse USP4 Disse knivene i tysk rustfritt stål av høy kvalitet er isherdet. De påføres et kuldesjokk som senker temperaturen fra 1000 °C til -120 °C, noe som gjør dem slitesterke slik at de varer lenge USP5 Perfekt avbalanserte kjøkkenkniver gir et behagelig og sikkert grep når du skal klargjøre de ferske ingrediensene
Produktdetaljer
SKU:
142946
EAN:
3168430341821
Artikkelnummer:
K267S755
Merke:
Tefal
Serie:
Jamie Oliver
Kategori:
Knivsett

Spesifikasjoner
Vekt:
2,91 kg
Design og materiale
Designer:
Jamie Oliver
Farge:
Svart
Vedlikehold og bruk
Slipevinkel:
22°
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.