Hopp til hovedinnholdet
Sekiryu Master kokkekniv 21 cm svart
Sekiryu Master kokkekniv 21 cm svart
Sekiryu Master kokkekniv 21 cm svart
Nettsortiment

Sekiryu

Master kokkekniv 21 cm svart

  • Knivblad av 8A japansk stål som har en solid hardhet og skarphet
  • Moderne design
  • Passer både til profesjonelt bruk og hobbykokken

2 399,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Utsolgt på nett

Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

Beskrivelse

Kokkekniv i Sekiryu Master serien er en skarp kniv med 8A stål i bladet. Kokkekniven er den kniven som blir mest brukt på kjøkkenet. Med den kan du skjære, hakke og snitte alt fra kjøtt og fjærfe til grønnsaker og rotfrukter. En kokkekniv har et bredt blad og er svakt buet langs eggen. "Hvis du bare skal ha en kniv på kjøkkenet, er det en kokkekniv - den er bra til det meste!"

Sekiryu Master serien har knivblad av 8A høykvalitets- japansk molybden stål. 8A japansk stål har en solid hardhet og skarphet og har vanskelig for å ruste. Sekiryu Master serien har et enkelt design og for forbrukeren som foretrekker den enkle og sofistikerte kniven er dette god match på grunn av kvaliteten på kniven og bladet. Denne serien er perfekt for både hobbykokken og for den profesjonelle. Sveiset klinge hindrer vann å komme inn i håndtaket.
Skaftet er produsert i sort POM termoplast, som er et stivt og sterkt materiale som gir et godt grep på kniven.
Knivene har en perfekt balanse og skarphet som gjør matlaging til en fantastisk opplevelse. Mesteparten av knivene er produsert for hånd, med gammel, tradisjonell, japansk håndverk og håndslipt.

Bladet lages ved at stålet varmes opp til 1050 grader Celsius og senere avkjølt i minusgrader –70 grader Celsius. Denne prosessen gjør bladet ekstra sterkt. Denne kniven går gjennom fire prosesser, ved hjelp av grovt bryne, og mellombryne til finbryne, og polering til slutt.

Knivene kan rengjøres i oppvaskmaskin, men vær obs på at knivenes skarphet kan reduseres om knivbladet gnisser eller ligger sammen med andre metaller.
Slip kniven jevnlig og du vil ha en skarp og god kniv i mange år.

Hardhet på Rockwell skalaen: 56-58 Byen Seki i Japan er kjent som Japans sverdsentrum i mer enn 700 år. Her har man perfeksjonert sverd og kniv produksjonen til noe av det mest presise og hardføre verden har å by på. Ryu er det japanske ordet for «drage». Ryu viser til ordspråket «som når dragen stiger opp på himmelen» med betydningen, – nå vil alt bli helt fantastisk. Sekiryu gir deg det beste av japansk håndverk, styrke og presisjon. Vi kaller det ren og skjær glede.
Produktdetaljer
SKU:
617260
EAN:
7070549234665
Artikkelnummer:
60203913
Merke:
Sekiryu
Serie:
Master
Kategori:
Kokkekniv
Opprinnelsesland:
Japan

Spesifikasjoner
Lengde:
33,5 cm
Vekt:
305 g
Mål spesifikasjon:
Lengde på knivblad: 21 cm
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
8A japansk stål, svart POM termoplast
Materiale på skaft:
Polyoksymetylen
Hardhet:
56-57
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Slipevinkel:
30°
Vedlikehold:
Knivene kan rengjøres i oppvaskmaskin, men vær obs på at knivenes skarphet kan reduseres om knivbladet gnisser eller ligger sammen med andre metaller. Slip kniven jevnlig og du vil ha en skarp og god kniv i mange år.

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.