Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Bialetti Moka induksjon espressokoker 4 kopper svart
Nettsortiment

Bialetti

Moka induksjon espressokoker 4 kopper svart

  • 4 kopper kaffe
  • Den perfekte espressokoker til induksjon
  • Et stilikon siden 1950

899,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Beskrivelse

Moka 4 kopper - den perfekte espressokoker til induksjon.Med Bialetti blir gleden av å drikke en kaffe et daglig ritual.Lidenskap og et originalt preg er kjennetegn ved Bialetti kaffemaskiner.Bialetti har produsert espressokokere siden 1950-tallet og har solgt over 200 millioner verden over. Bialetti er i Italia synonymt med espresso og finnes i omtrent 90 % av alle italiensk hjem.Kvaliteten sikres med grundig testing og skanning av kannene. I tillegg testes sikkerhetsventilen to ganger for å være på den helt sikre siden.Bialetti er italiensk merke som har produsert espressokokere siden 1930-tallet.Espressokokeren har vært et stilikon siden 1950 og lages i dag i mange varianter.
Produktdetaljer
EAN:
8006363029087
Artikkelnummer:
46202322
Merke:
Bialetti
Serie:
Mokka induction
Kategori:
Espressokanne

Spesifikasjoner
Høyde:
14 cm
Bredde:
11.5 cm
Lengde:
17.5 cm
Vekt:
660 g
Kapasitet volum:
15 cl
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål/Aluminium
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Tåler maskinvask:
Nei
Tåler microovn:
Nei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Bialetti har produsert espressokokere siden 1950-tallet og har solgt over 200 millioner verden over. I Italia er Bialetti synonymt med espresso og finnes i nesten 90% av alle italienske hjem.

Se flere produkter fra Bialetti

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.