Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Bodum Løst glass til 12 kopper stempelkanne
Nettsortiment

Bodum

Løst glass til 12 kopper stempelkanne

  • Erstatningsbeger
  • Laget av høykvalitets, varmebestandig borosilikatglass
  • Enkel å rengjøre

399,-

På fjernlager (forventet levering 6-8 dager)
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!

Beskrivelse

Erstatningsbegre er laget av høykvalitets, varmebestandig borosilikatglass, og passer pent inn i Bodums franske presskannee, slik at de ser så gode ut som nye og i optimal driftstilstand. Så du vil være tilbake til perfekt presset kaffe på kort tid, uten å måtte bytte ut hele presskannen. Hvorfor ikke ha en reserve i kjøkkenskapet ditt, bare i nødstilfeller?Hovedfunksjoner og fordelerBodum erstatningsbeger i glass for franske presskannee.Laget av varmebestandig borosilikatglass for holdbarhet.Enkel å rengjøre.Bodums visjon er ren og enkel. Bodum har som mål å bringe høykvalitets kaffe- og teløsninger og husholdningstilbehør til alle, i tråd med dine verdier. Bodum innoverer for å skape flotte design til rimelige priser basert på Bodums veiledende prinsipp om at form følger funksjonalitet, samtidig som Bodum holder øye med bærekraft, miljøansvar og respekt for velferden til sine ansatte, Bodums lokalsamfunn og planeten vår.God design trenger ikke være dyrt, Peter Bodum.
Produktdetaljer
EAN:
727015100760
Artikkelnummer:
60200034
Merke:
Bodum
Serie:
N/A
Kategori:
Espressokanne

Design og materiale
Farge:
Klar

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Siden 1944 har danske BODUM skapt en sterk merkevare som bygger på kvalitet, lojalitet og stadig ønske om fornyelse. Godt design, trenger ikke å være kostbart® - Peter Bodum

Se flere produkter fra Bodum

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.