Hopp til hovedinnholdet
-30%
PotteryJo DARIA ovnsform 26 cm ink black
PotteryJo DARIA ovnsform 26 cm ink black
Lagertømming

PotteryJo

DARIA ovnsform 26 cm ink black

  • Håndlaget
  • Keramikk
  • Ildfast

Førpris 720,-

504,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

Dette produktet takker for seg og går ut fra vårt sortiment. Grip sjansen nå til å gjøre et godt kjøp.
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

DARIA ovnsform 26 cm ink black. Liten håndlaget ovnsform i relieffmønstret stengods. PotteryJo er laget med omhu i høykvalitets steintøy og keramikk - skapt, brent og håndlaget i Portugal, designet i Sverige. Den elegante og slitesterke DARIA-kolleksjonen er inspirert av plantenes livssyklus, spesielt spiringsprosessen og deres transformasjon. Denne kolleksjonen fremkaller en følelse av trygghet og håp om fornyelse, og representerer en organisk utforskning som har resultert i en kolleksjon av tidløse og elskede familiemedlemmer.

Johanna Hampf, grunnleggeren av PotteryJo, ønsket å skape en enklere og mer minimalistisk serie for å komplementere DAISY-kolleksjonen. Designet er basert på de essensielle behovene for former, størrelser og farger som hun selv ønsket på sitt eget kjøkken. Frøet ble utgangspunktet for leken med proporsjoner, repetisjoner, og komposisjoner av overlappende og samvirkende former, og det ble trukket inspirasjon fra naturens forgjengelighet for å skape funksjonelle varer.

DARIA er lillesøsteren til DAISY, med et mer minimalistisk design sammenlignet med DAISYs blomstrende dekor. Johanna beskriver dem som en familie med komplementerende personligheter. DARIA-kolleksjonen ble nøye utviklet over to år, med fokus på funksjon og håndverk uten hastverk. Serien fortsetter å utvikle seg, med den tolvte formen lansert i mars 2022. Den stilfulle og robuste DARIA-kolleksjonen er inspirert av plantenes livssyklus, spesielt spiringsprosessen og deres transformasjon. Denne kolleksjonen vekker en følelse av trygghet og håp om fornyelse, og representerer en organisk utforskning som har resultert i tidløse og elskede designprodukter.

Johanna Hampf, grunnleggeren av PotteryJo, ønsket å skape en enkel og minimalistisk serie som supplerer DAISY-kolleksjonen. Designet i DARIA-serien er basert på essensielle behov for former, størrelser og farger som hun selv ønsket i sitt eget kjøkken. Frøet var inspirasjonskilden for leken med proporsjoner, repetisjoner, og komposisjoner av overlappende og samvirkende former. Det ble hentet inspirasjon fra naturens forgjengelighet for å skape funksjonelle og estetiske varer.

DARIA er designet som en mer minimalistisk motpart til DAISY, som har en mer blomstrende dekor. Johanna beskriver dem som en familie med komplementerende personligheter. DARIA-kolleksjonen ble utviklet over to år med fokus på funksjon og håndverk uten hastverk.
Produktdetaljer
SKU:
128144
EAN:
7340154206518
Artikkelnummer:
024315S-10030
Merke:
PotteryJo
Serie:
Daria
Kategori:
Ildfaste former
Opprinnelsesland:
Portugal

Spesifikasjoner
Lengde:
26 cm
Design og materiale
Farge:
Svart
Farge spesifikasjon:
Ink black
Materiale:
Steintøy
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Nei
Tåler microovn:
Ja
Kan fryses:
Ja
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
max 300 grader

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.