Lékué Isbitform til 132 stk med boks svart
Lékué Isbitform til 132 stk med boks svart
Nettsortiment

Lékué

Isbitform til 132 stk med boks svart

  • Et must til sommeren
  • For 132 isterninger
  • Lokk medfølger

399,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Beskrivelse

Isbitform til 132 stk. m/boks sortIsbitboksen fra Lékué kan inneholde 132 isbiter, så du slipper å kjøpe isbiter mer. Lokket fungerer som en isbitform, hvor man kan fryse 33 isbiter, for deretter å settes på boksen etter bruk. Isbitboksen er laget i hard ABS-plast og har et deksel av platinsilikon. Dette gjør at boksen isolerer kulden, så man kan servere isbitene rett fra boksen. Isbitformen er også laget i platinsilikon, noe som gjør at det er enkelt å få isbitene løs. Isbitene får ut ifra mønsteret i formen forskjellige geometriske former. Isbitboksen rommer 1800 ml og isbitformen 330 ml. Begge kan vaskes i oppvaskmaskinen og er BPA-frie. Isbitboksen: lengde 225 mm, bredde 125 mm og højde 116 mm.
Produktdetaljer
EAN:
8420460150527
Artikkelnummer:
L0250400N01
Merke:
Lékué
Serie:
Lekue
Kategori:
Isbitformer og isformer

Spesifikasjoner
Høyde:
11.6 cm
Lengde:
12.4 cm
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Silikon
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Kan fryses:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Lékué er morsomt og praktisk. Lékué har revolusjonert kjøkkenet verden over og gjort plass til nye og unike matopplevelser. Lékué hjelper barn og voksne, med deres fargerike univers, å gjennoppdage gledene ved å lage mat sammen i hjemmet.

Se flere produkter fra Lékué

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.