Hopp til hovedinnholdet
Modern House Smak kjøkkenvekt 22 cm
Modern House Smak kjøkkenvekt 22 cm
Lagertømming

Modern House

Smak kjøkkenvekt 22 cm

  • Kjøkkenvekt i fin gavekartong med timerfunksjon
  • Vekten gir deg mulighet til å veie i både gram og oz, som kan være praktisk om du bruker utenlandske oppskrifter
  • Overflate i ABS plast og LCD display med blått lys

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Kjøkkenvekt i fin gavekartong med timerfunksjon. Vektens kapasitet er 1g-5kg, og batteritype er 2 AAA som er inkludert. Vekten gir deg mulighet til å veie i både gram og oz, som kan være praktisk om du bruker utenlandske oppskrifter. Timer funksjonen er nyttig for å følge med på steking. Kjøkkenvekten innehar en funksjon som gjør at du kan veie flere ingredienser direkte i bollen. Dette gjøres ved å nullstille vekten på det du allerede har veid, og slik kan du enkelt veie neste ingrediens direkte i bakebollen. Kjøkkenvekten er 22cm lang og 16,5cm bred. Overflate i ABS plast og LCD display med blått lys. Vekten tørkes av med fuktig klut.
Produktdetaljer
SKU:
137046
EAN:
7020628909472
Artikkelnummer:
204126
Merke:
Modern House
Kategori:
Kjøkkenvekt

Spesifikasjoner
Høyde:
2 cm
Bredde:
16,5 cm
Lengde:
22 cm
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Plast
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.