AdHoc I.mill elektrisk krydderkvern sølv
AdHoc I.mill elektrisk krydderkvern sølv
AdHoc I.mill elektrisk krydderkvern sølv
Kupong
Nettsortiment

AdHoc

I.mill elektrisk krydderkvern sølv

  • Kan brukes til salt, pepper eller annet krydder
  • Rustfri og slitasjefri
  • Pynter opp spisebordet og kjøkkenbenken

599,-

Ikke på nettlager

Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Den store sommerfesten! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 23. juni.

Beskrivelse

I.mill elektrisk krydderkvern sølv fra AdHoc.
Høyteknologi for kjøkkenet og bordet: "i.Mill" pepper/saltkvernen fra AdHoc fungerer med et oppladbart litiumbatteri, og den matchende USB-C-ladekabelen følger med. Et trykk på en knapp med bare én hånd er alt som skal til for å krydre maten akkurat slik du vil ha den.

AdHoc har sørget for at batterilevetiden varer til flere hundre slipeoperasjoner. For at du alltid skal vite når den må lades, er det en indikator for batteriladenivået, et lys blinker under ladeprosessen. Et LEDlys gir også riktig belysning for den perfekte krydderprosessen.

Kvernen jobber med den rust- og slitasjefrie CeraCut® høyytelses keramiske kvernen, som også er luktfri og smakløs. Dette skaper et perfekt maleresultat og bevarer samtidig den uforfalskede aromaen til krydderne som skal males. AdHoc har siden 1995 utviklet, designet og produsert kjøkkenutstyr ned til minste detalj. AdHoc har mottatt flere priser nasjonalt og internasjonalt for sine tidløse, vakre og moderne produkter. Samspillet mellom funksjon og form skal gjøre folk glade og forbedre matlagingen ytterligere. Produktene til AdHoc har enestående kvalitet og lang holdbarhet.
Produktdetaljer
SKU:
604261
EAN:
4037571395057
Artikkelnummer:
60203858
Merke:
AdHoc
Serie:
i.Mill
Kategori:
Krydderkvern
Opprinnelsesland:
Sverige

Spesifikasjoner
Høyde:
17 cm
Bredde:
5 cm
Lengde:
5 cm
Vekt:
233 g
Garanti:
2 år
Design og materiale
Farge:
Sølv
Materiale:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Vedlikehold:
Vi anbefaler kun å rengjøre møllene utenfra med en lett fuktet myk klut. Tørk den deretter. Den høyeffektive keramiske kvernen CeraCut® kan rengjøres med en liten børste.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.