Hopp til hovedinnholdet
Peugeot Isen pepperkvern 18 cm svart

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Peugeot

Isen pepperkvern 18 cm svart

  • Kverner enten salt eller pepper enkelt og raskt
  • Moderne design med tradisjonell teknologi
  • Vakker bøk med et blankt metallhåndtak

837,-

Ikke på nettlager

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Peugeots kvern Isen er moderne design med tradisjonell teknologi, som enkelt og raskt kverner enten salt eller pepper på tradisjonelt vis. Isen har en ergonomisk design i vakker bøk med et blankt metallhåndtak som gjør den til et elegant tilskudd til kjøkken og bord. En pepper- eller saltkvern som garantert blir lagt merke til. Og med livstidsgaranti på kvernmekanismen er du garantert ferskmalt pepper eller salt resten av livet. Kvern med nostalgi.

Når du kverner med Isen, gjenkalles en bevegelse fra en svunnen tid, da alle Peugeots kverner og møller ble betjent med håndtak eller sving. Som alle kverner fra Peugeot blir Isen produsert i Frankrike av tre fra bærekraftige franske skoger.

Isen har Peugeots unike kvernmekanisme med god kvalitet, styrke og holdbarhet. Kvernmekanismen er spesialutviklet for salt eller pepper, og kverningsgraden justeres enkelt med skruen på toppen. Jo strammere den er, desto finere salt eller pepper får du.
Produktdetaljer
EAN:
4006950037734
Artikkelnummer:
16109
Merke:
Peugeot
Serie:
Isen
Kategori:
Krydderkvern

Spesifikasjoner
Høyde:
18 cm
Bredde:
5.3 cm
Lengde:
10.5 cm
Vekt:
340 g
Design og materiale
Farge:
Svart
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.