Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Zyliss Mandolin/juliennekutter 33 cm
Kupong

Zyliss

Mandolin/juliennekutter 33 cm

  • Smart og praktisk mandolin
  • Enkelt og sikkert skiver og strimler alle typer frukt og grønnsaker
  • Tåler oppvaskmaskin

489,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Zyliss,mandolin/Juliennekutter håndholdt som enkelt og sikkert skiver og strimler alle typer frukt og grønnsaker .Stilles enkelt inn på riktig skivetykkelse med justerinsknappen.Holderen som festes på grønnsaken som skal skives beskytter også fingrene slik at disse ikke kommer i kontakt med kniven.Mandolinen er 33 cm lang og produsert i hardplast i hvit,grå og rød farge med knivblad i ristfritt stål.Den tåler å vaskes i oppvaskmaskin, men håndvask anbefales.
Produktdetaljer
EAN:
5011268853203
Artikkelnummer:
46200894
Merke:
Zyliss
Serie:
N/A
Kategori:
Mandolinjern

Design og materiale
Farge:
Rød
Farge spesifikasjon:
Rød/hvit/grå

Lignende produkter

Merkevaren

Zyliss har siden 1950 produsert kjøkkenredskap av høy kvalitet og mottatt flere internasjonale priser for god design og funksjonalitet. Alle redskapene har ergonomisk riktige håndtak, er enkle å rengjøre og har 5 års garanti. Den perfekte hjelper på kjøkkenet.

Se flere produkter fra Zyliss

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.