Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-30%
Holm Nøtteknekkersett
Holm Nøtteknekkersett
Holm Nøtteknekkersett
Lagertømming

Holm

Nøtteknekkersett

  • Nøtteknekkeren passer i skålen
  • Et rom til nøtter og et til skall
  • Skål i akasie tre

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Nøtteknekkersett med firkantet skål i akasie, og nøtteknekker i metall med svart håndtak. Nøtteknekkerens hode og håndtak passer i de små fordypningene i kanten av skålen, slik at den alltid er klar til å knekke nøtter. Skålens inndeling innbyr til å ha de hele nøttene i det ene rommet og skallene i det andre. Akasie kan med fordel behandles med matolje et par ganger i året for å beholde treets glød. Skålen måler 17 x 17 x 8 cm.
Produktdetaljer
EAN:
5722002469047
Artikkelnummer:
246904
Merke:
Holm
Serie:
N/A
Kategori:
Nøtteknekkere

Spesifikasjoner
Høyde:
8 cm
Bredde:
17.8 cm
Lengde:
17.8 cm
Vekt:
500 g
Design og materiale
Farge:
Tre
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Nei
Gasstopp:
Nei
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Merkevaren

Claus Holm brenner for å gi folk uforglemmelige matopplevelser i hverdagen. Han går ikke på akkord når det kommer til kvalitet, og dette ser man i hans valg av de sprøeste grønnsakene, det mest møre kjøttet, og topp kjøkkenutstyr. Denne dedikasjonen strekker seg også til produktene han selger. Fra kjøkkenredskaper til matvarer, hver eneste vare i hans sortiment bærer preg av Claus Holms kompromissløse jakt på perfeksjon innen matlagning.

Se flere produkter fra Holm

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.