Lékué Fermenteringskit 70 cl
Lékué Fermenteringskit 70 cl
Lékué Fermenteringskit 70 cl
Lékué Fermenteringskit 70 cl
Lékué Fermenteringskit 70 cl
Kupong
Nettsortiment

Lékué

Fermenteringskit 70 cl

  • Gjør fermentering enkelt
  • BPA-fri
  • Plassbesparende

499,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Den store sommerfesten! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 23. juni.

Beskrivelse

Fermenterings-kit, 700 ml. Fermentering er lettere enn man skulle tro og man kan lage mange forskjellige typer lekker mat med teknikken.

Fermenteringskittet fra Lékué kommer med to glassbeholdere med lokk og ventil, to justerbare presseskiver og tang, som både kan brukes til å presse og servere. Den justerbare presseskiven holder maten i glasset. Ventilene på lokket gjør at den overflødige CO2-gassen fra gjæringsprossessen kan slippe ut, noe gir det beste resultatet. Glassene kan stables oppe hverandre, så man sparer plass.

Hver glassbeholder kan romme 700 ml og er 170 mm høy. Fermenterings-kittet kan tåle å stå i kjøleskapet og å vaskes i oppvaskmaskin. De forskellige delene i kittet er laget i henholdsvis glass, PP-plast, TPE-plast og 100 % platinsilikon.
Produktdetaljer
SKU:
602010
EAN:
8420460013075
Artikkelnummer:
L3000100SUR
Merke:
Lékué
Kategori:
Øvrige kjøkkenredskaper

Design og materiale
Farge:
Grønn

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.