Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Lékué Omelettform til mikrobølgeovn rød
Lékué Omelettform til mikrobølgeovn rød
Lékué Omelettform til mikrobølgeovn rød
Nettsortiment

Lékué

Omelettform til mikrobølgeovn rød

  • Lag omelett uten bruk av fett og olje
  • BPA-fri
  • Tåler ovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap

229,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Omelettform til mikrobølgeovn rødOmelettformen fra Lékué kan brukes til å lage omeletter til en person i mikrobølgeovnen, uten bruk måtte bruke fett eller olje. Omeletten trenger bare få minutter i mikroovnen og kan brukes med forskellige typer fyld. Omelettformen gjør at man lettvint og hurtig kan få et sunt måltid. Omelettformen er lett å bruke og det følger også med en bruksansvisning, så man får best mulig resultat. Omelettformen rommer 250 ml og kan både tåle mikrobølgeovn, ovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Omelettformen er laget i 100 % platinsilikone og er BPA-fri. Omelettform: lengde 230 mm, bredde 100 mm og høyde 35 mm
Produktdetaljer
EAN:
8420460000303
Artikkelnummer:
L3402700R10
Merke:
Lékué
Serie:
N/A
Kategori:
Øvrige kjøkkenredskaper

Design og materiale
Farge:
Rød

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Lékué er morsomt og praktisk. Lékué har revolusjonert kjøkkenet verden over og gjort plass til nye og unike matopplevelser. Lékué hjelper barn og voksne, med deres fargerike univers, å gjennoppdage gledene ved å lage mat sammen i hjemmet.

Se flere produkter fra Lékué

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.