Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-31%
Modern House Pepperkoker stål
Lagertømming

Modern House

Pepperkoker stål

  • Smart pepperkoker
  • Ypperlig til fårikålgryte
  • Tåler oppvaskmaskin

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Bruk en pepperkoker når du vil unngå hele pepperkort i matretten. Du fyller ønsket mengde pepperkorn i beholdere, fester lokket og legger direkte i gryten. Ypperlig til fårikålgryten! Produsert i 18/8 stål og er 3cm i diameter og 5cm høy. Rengjøres i oppvaskmaskin. Tørk bort eventuell overflate fuktighet etter rengjøring.
Produktdetaljer
EAN:
7020628784321
Artikkelnummer:
175713
Merke:
Modern House
Serie:
Basis
Kategori:
Øvrige kjøkkenredskaper

Design og materiale
Farge:
Stål
Merkevaren

Måltidet er en sanseopplevelse, men det er også tilberedningen. Modern House er et etablert merkenavn og totalleverandør med alt du trenger til ditt funksjonelle kjøkken. Modern House legger stor vekt på moderne design og utsøkt finish i alle produktgrupper.

Se flere produkter fra Modern House

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.