-30%
Brabantia Rivjern fin sølv
Brabantia Rivjern fin sølv
Brabantia Rivjern fin sølv
Lagertømming

Brabantia

Rivjern fin sølv

  • Langt håndtak
  • Sklisikker base
  • Bærekraftig og smart laget

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Dette rivjernet med sitt lange håndtak, store flate og sklisikre base gjør jobben enkel.Revete ferske ingredienser får frem den sterkeste smaken uansett om det gjelder kål, myk ost, poteter, gresskar, epler e.l.Slitesterk, laget av rustfritt stål av høy kvalitet. Rivjernet er en del av Brabantia Profile Line serien - vakker, elegant og et stilig design.Enkel å rengjøre, kan vaskes i oppvaskmaskin.Brabantia er et Nederlandsk merke som har vunnet hjertet til millioner av mennesker verden over og ble etablert i 1919.Produktene er bærekraftige og smart laget.Mål:30 x 7 cm
Produktdetaljer
EAN:
8710755250965
Artikkelnummer:
46204614
Merke:
Brabantia
Kategori:
Rivjern
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
30 cm
Bredde:
7 cm
Lengde:
2 cm
Vekt:
0,085 g
Design og materiale
Farge:
Sølv
Materiale:
Stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.