Gefu Rafino hvitløkrasper 23 cm svart

Dette produktet er inkludert i vår kampanje. Benytt deg av rabatten i dag!

Nettsortiment

Gefu

Rafino hvitløkrasper 23 cm svart

  • Dobbeltslipt, sylskarpt blad med en kuttetykkelse på 1 mm
  • Inkluderer fingerbeskyttelse
  • Ergonomisk formet håndtak

349,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
Utsolgt på nett

Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

Den store sommerfesten! Få 25% rabatt på en handel t.o.m. søndag 22. juni. Gjelder alle varer merket med «KUPONG». Rabatten forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og trekkes automatisk når du er innlogget.

Beskrivelse

Gjør matlagingen enklere med Rafino Hvitløkrasper 23 cm Svart fra Gefu. Dette allsidige kjøkkenverktøyet kombinerer to funksjoner i én – bruk den ene siden til å finraspe hvitløk til en smaksrik pasta, eller snu den for å få jevne skiver med en kuttetykkelse på 1 mm. Også ideell for ingefær og andre aromatiske ingredienser.

Den ekstremt skarpe DIAMOND LASER CUT-raspeflaten gir presise kutt med minimal anstrengelse, samtidig som det ergonomiske håndtaket gir en komfortabel brukeropplevelse. Fingerbeskyttelsen sørger for sikker håndtering, og opphengsløkken gjør at raspen enkelt kan oppbevares lett tilgjengelig.

Gefu er kjent for sine elegante og funksjonelle kjøkkenredskaper, utviklet i samarbeid med Invivo Design i Berlin.
Produktdetaljer
SKU:
622530
EAN:
4006664504720
Artikkelnummer:
60233889
Merke:
Gefu
Kategori:
Rivjern
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
3,6 cm
Bredde:
4,5 cm
Lengde:
23 cm
Vekt:
123 g
Garanti:
5
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Plast
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.