Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Microplane Professional rivjern med ribb
Microplane Professional rivjern med ribb
Microplane Professional rivjern med ribb
Nettsortiment

Microplane

Professional rivjern med ribb

  • Gir lekkert resultat
  • Skjærer råvarene på en måte som bevarer mer smak
  • Skarpt som et barberblad

499,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Beskrivelse

Få lekre resultater med Professional rivjernet fra Microplane med medium flens. Det gode ved rivjernet er det sylskarpe fotoetsede skjæret, som er laget av stål. Det betyr, at det skjærer i steden for å flå råvarene, således bevares meget mere smak og aroma. Tradisjonelle standsede rivjern flår dine råvarer. Medium rivjernet har ingen sløve blader, hvorfor mange profesjonelle kokker tyr til disse rivjern. Faktisk er skjæret så skarpt, at det kan rive tre. Dette rivjern er det eneste i Professional-serien, som er utstyrt med et toveisskjær, hvilket betyr, at du kan rive dine råvarer begge veiene. Rivjernet er utstyrt med en sklisikker fot, sånn at det står godt fast ved bruk. Dertil også et ergonomisk håndtak, som ligger godt i hånden. Det enkle og klassiske designet gjør, at man ønsker å have rivjernet i hjemmet. Opprinnelig er Microplane skapt til et snekkerverksted, men en canadisk husmor prøvde det på kjøkkenet og med stor suksess. Dette rivjern er perfekt til ost, sjokolade, chili, epler, gulrøtter og løk.
Produktdetaljer
EAN:
98399380025
Artikkelnummer:
38002
Merke:
Microplane
Serie:
Professional
Kategori:
Rivjern

Design og materiale
Farge:
Stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Microplane - Nigella Lawson regner den som ett av de viktigste redskapene hun har i kjøkkenet sitt, Jamie Oliver vil praktisk talt ikke forlate hjemmet uten. Kokker over hele verden lovpriser Microplanes revolusjonerende rivjern.

Se flere produkter fra Microplane

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.