Fiskars Classic universalsaks 21 cm
Fiskars Classic universalsaks 21 cm
Kupong

Fiskars

Classic universalsaks 21 cm

  • Ergonomisk formede håndtak
  • Kan brukes til alle typer klippeoppgaver
  • Nikkelfritt stål av høy kvalitet

289,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Den store sommerfesten! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 23. juni.

Beskrivelse

Den klassiske universalsaksen fra Fiskars på 21 cm som har vært en favoritt blant brukere i over 40 år! Med sin iøynefallende oransje farge er denne saksen ikke bare lett å finne i skuffen, men også et pålitelig verktøy du kan stole på.

Denne universalsaksen har en ideell lengde på 21 cm og er perfekt for en rekke ulike klippeoppgaver. Uansett om du trenger å klippe papir, stoff, plast eller andre materialer, vil de skarpe bladene laget av høykvalitets nikkelfritt stål gi en presis og jevn klippeeffekt.

Det ergonomiske formede håndtaket gir deg en behagelig og komfortabel klippeopplevelse, samtidig som det reduserer belastningen på fingrene og håndleddet. Du vil kunne klippe i timevis uten å bli sliten eller få smerter i hendene.

En annen fordel med Fiskars Classic universalsaks er dens holdbare konstruksjon. Bladene er solid festet til det støpte håndtaket, noe som sikrer en langvarig ytelse og eliminerer risikoen for at smuss samler seg i sprekker. Og når det er tid for rengjøring, kan du enkelt sette saksen i oppvaskmaskinen.

Enten du er på kjøkkenet, på kontoret eller utfører håndarbeid, vil Fiskars Classic universalsaks være din pålitelige følgesvenn. Gjør hver klippeoppgave til en lek med Fiskars Classic universalsaks!
Produktdetaljer
SKU:
37745
EAN:
6411501985323
Artikkelnummer:
1000815
Merke:
Fiskars
Serie:
Classic
Kategori:
Sakser

Spesifikasjoner
Bredde:
21,3 cm
Lengde:
21 cm
Design og materiale
Farge:
Oransje
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål, plast
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.