Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-30%
Eva Solo Nordic Kitchen smørebrett 16,5 cm wood
Eva Solo Nordic Kitchen smørebrett 16,5 cm wood
Lagertømming

Eva Solo

Nordic Kitchen smørebrett 16,5 cm wood

  • Skåret i estetisk eik
  • Minimalistisk formspråk
  • Matcher den avslappede nordiske livsstilen

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Minimalistisk formspråk og funksjonell estetikk. Det er essensen av skandinavisk design, og det er inspirasjonskilden til Nordic kitchen.Smørebrettet er skåret i eik, noe som gir hvert brett et unikt utseende. Kan bl.a. brukes til servering av frokost eller små tapasanretninger.Tåler ikke oppvaskmaskin. Vedlikehold: behandles med olje regelmessig.
Produktdetaljer
EAN:
5706631165662
Artikkelnummer:
520413
Merke:
Eva Solo
Serie:
Nordic Kitchen
Kategori:
Skjærebrett og fjøler

Spesifikasjoner
Høyde:
1 cm
Bredde:
16.5 cm
Lengde:
16.5 cm
Vekt:
190 g
Design og materiale
Farge:
Tre
Merkevaren

Eva Solo overfører eksklusiv dansk design til dagligdagse bruksgjenstander til boligen. Enkelthet, markante linjer og høy bruksverdi er fellesnevnere for produktene i kolleksjonen. Eva Solo har et bredt utvalg av redskaper til boligen som gjør at du kan omgi deg med god design over alt i hjemmet.

Se flere produkter fra Eva Solo

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.