Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-30%
Brabantia Profile Line fiskeøse 38,6 cm sølv
Kupong
Lagertømming

Brabantia

Profile Line fiskeøse 38,6 cm sølv

  • Laget av høykvalitets varmebestandig nylon
  • Tåler oppvaskmaskin
  • Bærekraftig og smart laget

Førpris 149,-

104,-

Kun Klikk & Hent
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Dette produktet takker for seg og går ut fra vårt sortiment. Grip sjansen nå til å gjøre et godt kjøp.
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Skimmer/fiskeøse med høykvalitets rustfritt stålhåndtak er ideell for øsing av grønnsaker, sile av kjøtt, bruke på fisk, pommes frites eller skumme fett av toppen på supper eller gryteretter. Holdbar - laget av høykvalitets, varmebestandig nylon (maks. 220 C). Fiskeøsa er en del av Brabantia Profile Line serien - vakker, elegant og et stilig design. Enkel å rengjøre, kan vaskes i oppvaskmaskin. Brabantia er et Nederlandsk merke som har vunnet hjertet til millioner av mennesker verden over, etablert i 1919. Produktene er bærekraftige og smart laget - perfekte gaver til deg selv eller andre.
Produktdetaljer
EAN:
8710755250583
Artikkelnummer:
46204285
Merke:
Brabantia
Serie:
Brabantia
Kategori:
Sleiver og øser

Spesifikasjoner
Høyde:
5 cm
Bredde:
11.6 cm
Lengde:
38.6 cm
Vekt:
88 g
Design og materiale
Farge:
Sølv
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Brabantia ble startet i Nederland i 1919. Brabantia er en familiebedrift som elsker å designe produkter med integritet - produsert av mennesker som mener at kvalitet er viktig. Deres filosofi er å skape nyttige produkter som vil vare livet ut.

Se flere produkter fra Brabantia

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.