Hopp til hovedinnholdet
Joseph Joseph Nest redskapssett opal
Joseph Joseph Nest redskapssett opal
Joseph Joseph Nest redskapssett opal
Joseph Joseph Nest redskapssett opal
Lagertømming

Joseph Joseph

Nest redskapssett opal

  • Praktisk og plassbesparende design
  • 5 redskaper pluss stativ
  • Kan rengjøres i oppvaskmaskin

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Nest er den ultimate samlingen av praktisk, plassbesparende kjøkkenutstyr som består av et unikt utvalg av matlagingssett. Deres innovative design gjør at de individuelle elementene i hvert sett kan stables sammen, og opptar dermed et absolutt minimum av plass, uansett hvor de er lagret. Nest Utensils Plus er den siste oppdateringen til denne serien, og bygger på det prisvinnende designet for å lage et enda mer uunnværlig kjøkkensett. Denne innovative designen består av 5 essensielle kjøkkenverktøy, og kommer nå med et separat oppbevaringsstativ som holder alle redskaper som ikke er i bruk. Når de settes sammen, holdes hvert verktøy sikkert på plass av små magneter i håndtakene. Dette fargerike settet ser ikke bare flott ut, men dets kompakte design eliminerer behovet for en ekstra kasserolle, eller problemet med å ha en skuff full av sammenfiltrede kjøkkenverktøy.

Alle redskaper er laget av herdet nylon og er varmebestandige opp til 200 grader. For å forhindre flekker, unngå bruk med sterke matfargestoffer som gurkemeie.

Settet inkluderer spaltespade, spaghettiserver, sporskje, solid skje og øse.

Joseph Joseph ble etablert i 2003 og har lansert over 1000 produkter i over 100 land rundt om i verden. Joseph Joseph har vunnet en rekke utmerkelser og priser underveis. Dette inkluderer 14 prestisjetunge Reddot Design Awards og to Queens’s Awards.Joseph Joseph skaper produkter ved å identifisere hverdagsproblemer og løser dem gjennom intelligent design for å skape særegne. Funksjonelle produkter som er en fornøyelse å eie og bruke.
Produktdetaljer
SKU:
145324
EAN:
5028420101409
Artikkelnummer:
46180157
Merke:
Joseph Joseph
Serie:
Nest
Kategori:
Stekespader

Spesifikasjoner
Høyde:
33,5 cm
Lengde:
11,5 cm
Design og materiale
Farge:
Multi
Farge spesifikasjon:
Grå, hvit, lyseblå, gråblå, grønn, gul
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Nylon
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Temperaturområde:
Varmebestandig opp til 200 grader
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.