Professional Secrets Termometer 22,9 cm
Professional Secrets Termometer 22,9 cm
Professional Secrets Termometer 22,9 cm
Professional Secrets Termometer 22,9 cm
Professional Secrets Termometer 22,9 cm

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Professional Secrets

Termometer 22,9 cm

Hva som skjer på molekylært nivå når du utsetter råvarer for varme - eller for kulde - er ikke ... les mer

899,-

Ikke på nettlager

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Hva som skjer på molekylært nivå når du utsetter råvarer for varme - eller for kulde - er ikke annet enn kjemi og fysikk. For å gjøre matlaging litt mer vitenskapelig, er kjøkkentermometeret derfor et av kokkens viktigste verktøy.

EKSTREMT Tynn sensor (NæLE)
Sensoren holder industriell kvalitet (det vil si at den er god nok for matindustrien der nøyaktige avlesninger er av høyeste betydning) og er ekstremt tynn, bare 1,2 mm. Det etterlater nesten ingen synlige spor i det hele tatt, ikke engang i et delikat stykke fisk. Den er også ekstra lang, noe som gjør det mulig å finne det kaldeste punktet i en biff eller i store brød.

Ekstremt raskt og eksakt
Den nyeste teknologien tillater nøyaktig lesing på mindre enn 2 sekunder (!). Ved å trekke sensoren sakte ut av maten, ser du i sanntid hvordan temperaturen fordeles fra kjernen og ut mot overflaten på maten.

MÃ¥ler desimaler
Dette termometeret viser desimaler og det er ikke (overdrevet) nøyaktighet, men det er fordi at endringene i desminalene viser hvilken retning kokeprosessen er på vei. Noe som igjen gir kokken mer kontroll.

Display
Termometeret har en stort display på enden som gjør det enkelt å lese av.
Det er også lett å bytte mellom celsius og fahrenheit.

Oppbevaring
Det kommer med et futteral som du kan feste på klærne dine for å ha enkel tilgang til termometeret enhver tid under stekingen. Det beskytter også den lange, tynne nålen og tåler vaskemaskin, slik at du kan enkelt lagre steketermometeret her mellom målinger selv om det blir skittent. (Selve steketermometeret tåler imidlertid ikke vaskemaskin)

Vanntett
Termometeret er vanntett, så det er enkelt å vaske, men tåler ikke oppvaskmaskin og bør ikke holdes under vann over lengre tid.

SPESIFIKASJONER:
Termometer lengde: 229 mm
Sensor lengde (nål): 96 mm
Diameter sensor: 1,2 mm
Produktdetaljer
EAN:
7340147400206
Artikkelnummer:
P1007
Merke:
Professional Secrets

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.