The MeatStick Chef X sett trådløst steketermometer
The MeatStick Chef X sett trådløst steketermometer
The MeatStick Chef X sett trådløst steketermometer
The MeatStick Chef X sett trådløst steketermometer
Nettsortiment

The MeatStick

Chef X sett trådløst steketermometer

  • Verdens minste trådløse termometer
  • 4 sensorer og opptil 18 timers batteri
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin

1 599,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Chef X sett trådløst steketermometer fra The MeatStick. The MeatStick er neste generasjons app-baserte trådløse steketermometer. Nye MeatStick 4X og Chef X er først i verden med så mange som fire sensorer og er fullspekket med teknologi som gir deg perfekt resultat hver gang. Enten du skal grille, steke, sous vide, fritere eller bruke air fryer - The MeatStick tar gjettingen ut av matlagingen! The MeatStick er overlegen alle andre trådløse termometer på markedet og gir deg det siste av teknologisk nyvinning. Dette gir deg blant annet lengre rekkevidde, bedre batterikapasitet og høyere temperaturtoleranse. Sonden kobles automatisk til telefonen og har en rekkevidde på opptil 200 meter. Med en WiFi Bridge (kjøpes separat) kan du også overvåke kjernetemperaturen uansett hvor du befinner deg. Praktisk når man for eksempel tilbereder mat som skal stekes lenge. MeatStick er like god til rødt kjøtt som til fugl, fisk, grønnsaker osv. The MeatStick Chef X er verdens minste trådløse termometer til matlaging. Med en lengde på 9,5cm og tykkelse på 5,5mm er Chef X gourmandens valg. Den mindre størrelsen medfører at Chef X passer til mindre stykker kjøtt eller fisk og er i tillegg bedre for delikat mat. The MeatStick Chef X har totalt 4 sensorer. Tre interne sensorer måler ulike steder i kjøttet og viser deg den laveste temperaturen som kan måles. Dette resulterer i en så nøyaktig måling av kjernetemperaturen som mulig. Den siste sensoren sitter i det keramiske håndtaket på toppen av sonden og viser omgivelsestemperaturen. Alt dette betyr at du får perfekt resultat. Hver gang! MeatStick 4X-basen har en innebygd Xtender™-signalforsterker. Dette utvider sondens Bluetooth-rekkevidde med opptil 200 m utendørs og 50 m innendørs. Hver Xtender™ base kan utvide rekkevidden for opptil 8 sonder samtidig for deg som steker ulike typer mat samtidig. Overvåk matlagingen din hvor som helst i hjemmet med avansert trådløs teknologi og få temperaturen vist i appen på telefonen eller tablet. Ikke mer styr med ledninger. Med en WiFi Bridge (kjøpes separat) kan du også overvåke maten uansett hvor du er i verden. Praktisk når man for eksempel tilbereder mat som skal stekes lenge.
The MeatStick 4X har en overlegen batterikapasitet og rekkevidde takket være den seneste Bluetooth 5.0 teknologien. Opptil 18 timers batterikapasitet gjør at du kan være trygg på at du alltid har nok strøm til de mest krevende oppgavene. Den innvendige temperaturen er maks. 100 grader og omgivelsestemperatur er maks. 300 grader.
Appen gir deg full kontroll og lar deg overvåke maten. I tillegg kan du sette på og styre mange ulike varsler slik at maten alltid blir 100% slik du ønsker det.
Basen er magnetisk som gjør at den enkelt og trygt kan festes på for eksempel grillen. Basen krever 2stk AA-Batterier (ikke inkludert)
Rengjøringen er svært enkel fordi The MeatStick kan vaskes i oppvaskmaskin.
OBS! Sett alltid inn hele sonden i maten slik at det kun er det keramiske håndtaket som er synlig. Les bruksanvisningen nøye for å få 100% perfekt resultat og glede av The MeatStick. Lengde på sonden er 9,5cm og ø0,55cm.
Produktdetaljer
SKU:
607323
EAN:
850014644444
Artikkelnummer:
PM891EX
Merke:
The MeatStick
Kategori:
Steketermometer
Opprinnelsesland:
Taiwan

Spesifikasjoner
Høyde:
2,7 cm
Bredde:
3,9 cm
Lengde:
15 cm
Vekt:
85 g
Design og materiale
Farge:
Sølv
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål og keramikk
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
0-300
Vedlikehold:
La sonden kjøle seg ned før vask

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.