WMF Profi Plus visp 25 cm
WMF Profi Plus visp 25 cm
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

WMF

Profi Plus visp 25 cm

  • Vsp
  • Cromargan® rustfritt stål 18/10
  • Tåler oppvaskmaskin

159,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Med den letthåndterlige vispen fra WMF-serien Profi Plus visper du en lett krem og skummende saus i en håndvending. Rundt den ovale forreste delen er det festet en fin spiral som når inn i alle grytens områder – også helt ned til grytens bunn så ingenting blir brent fast lenger. Skaftet er langt nok til at du også i dype gryter kan røre alt sammen uten problemer. Materialet av rustfritt, delvis mattert Cromargan® er absolutt stabilt og langtidsholdbart.

Vispen kan uten problemer vaskes i oppvaskmaskinen. Med serien Profi Plus har du et team av eksperter for hånden. Både stekespadene, vispene med kuler og potetskrellerne er profesjonelle innenfor sitt område. Du finner det passende verktøyet til enhver forberedelse og tilberedning blant mer enn 100 kjøkkenredskaper. Felles for alle er et ensartet design som passer bra inn i et moderne kjøkken. Delene av Cromargan® er forarbeidet nøyaktig, er vanntette og kan rengjøres i oppvaskmaskinen. Når de ikke brukes, oppbevares de overskuelig på kjøkkenstangen så de alltid er innenfor rekkevidde.
Produktdetaljer
EAN:
4000530535016
Artikkelnummer:
1871146030
Merke:
WMF
Serie:
Profi Plus
Kategori:
Visper

Spesifikasjoner
Vekt:
119 g
Design og materiale
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.