Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Cemo Gavepose juletradisjon
Lagertømming

Cemo

Gavepose juletradisjon

  • Kaffen er en julespesial fra Kenya, Brasil og Guatemala
  • Mandler brent for hånd hos Cemo
  • Fint pakket inn i cellofanpose

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Brente mandler og Julekaffe fra Cemo. Lite sier juletradisjon mer enn en god kopp kaffe og brente mandler. Både mandlene og kaffen er brent hos Cemo, og er håndverk av beste kvalitet.

Brente mandler. Nettovekt 160 g
Kaffe 100% Arabica kaffe. Nettovekt 200 g
Produktdetaljer
EAN:
7072719017016
Artikkelnummer:
C6504
Merke:
Cemo
Serie:
Jul
Kategori:
Gavesett
Opprinnelsesland:
Norge

Spesifikasjoner
Høyde:
27 cm
Bredde:
16 cm
Lengde:
6.5 cm
Vekt:
410 g
Allergener:
Mandel.
Ingredienser:
Brente mandler: Mandler, sukker, salt, kanel, solsikkelecitin. Kan inneholde spor av andre nøtter. Nettovekt 160 g. Kaffe: 100% Arabica kaffe. Nettovekt 200 g.
Design og materiale
Farge:
Brun
Merkevaren

Cemo Gourmet er en norsk kvalitetsleverandør på krydder, kaffe og te. Alle deres krydder- og teblandinger er basert på egne oppskrifter og kaffen kommer fra eget kaffebrenneri. Lekre gaveposer og gaveesker gjør Cemo Gourmet-serien til en sikker vinner.

Se flere produkter fra Cemo

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.