Hopp til hovedinnholdet
Amundsen Spesial Påskekaffe 250g
Lagertømming

Amundsen Spesial

Påskekaffe 250g

  • Vekker sansene
  • Førsteklasses kvalitet
  • Perfekt til påske

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Påskekaffe fra Amundsen Spesial. Filtermalt, Lysbrent kaffe fra Brasil og sentral Amerika. Søt syrlighet, medium ettersmak, fruktig med fin body. Perfekt til å nytes i hytteveggen. 250 gram med 80 % arabica.

Amundsen Spesial vekker sansene. Førsteklasses varer av den beste kvalitet, et spennende sortiment og varer som passer like godt til personlig forbruk, som i en lekker gavepakke til noen du vet setter pris på det lille ekstra. Amundsen har kaffe, te, sjokolade, lakris og drops, samt eksklusive matvarer og tilbehør som krydder, oljer, balsamico, syltetøy, kjeks og en spennende ostedisk med et bredt utvalg.
Produktdetaljer
SKU:
154451
EAN:
7090039682622
Artikkelnummer:
60203441
Merke:
Amundsen Spesial
Serie:
N/A
Kategori:
Kaffe

Spesifikasjoner
Høyde:
24 cm
Bredde:
5 cm
Lengde:
8 cm
Vekt:
0.208 g
Kapasitet volum:
250 g
Ingredienser:
Arabica kaffe.
Design og materiale
Farge:
Gul
Materiale:
Aluminium
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Nei
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.