Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Cemo Olivenolje 100 ml spray
Nettsortiment

Cemo

Olivenolje 100 ml spray

  • Ekstra virign olivenolje, i praktisk sprayflaske

109,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Beskrivelse

Praktisk sprayflaske sørger for den riktige doseringen. Den århundre gamle Terra Creta eiendommens olivenlunder er lokaliser på Chanias solrike flell og kuperte landskap på Kreta. Eiendommens oliventrær av slaget Koroneiki er innovasjon, miljøbevissthet dyrket på verdier av uavhengighet og tradisjoner. Olivenfrukten blir høstet for hånd og sendes direkte til Terra Creta-eiendommens egen mølle for øyeblikkelig kaldpressing. Lave temperaturer anvendes for å bevare den tradisjonelle smaken og kvaliteten på olivenoljen. Prisbelønnet, og av flere kåret til en av verdens beste oljer.

Ingredienser: Oliveolje extra virgin.
Produktdetaljer
EAN:
7090012464382
Artikkelnummer:
4203
Merke:
Cemo
Serie:
N/A
Kategori:
Olje

Spesifikasjoner
Høyde:
17 cm
Bredde:
4 cm
Lengde:
4 cm
Vekt:
250 g
Ingredienser:
Olivenolje extra virgin. Kladpresset.
Design og materiale
Farge:
Gul
Farge spesifikasjon:
Gyllen/klar

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Cemo Gourmet er en norsk kvalitetsleverandør på krydder, kaffe og te. Alle deres krydder- og teblandinger er basert på egne oppskrifter og kaffen kommer fra eget kaffebrenneri. Lekre gaveposer og gaveesker gjør Cemo Gourmet-serien til en sikker vinner.

Se flere produkter fra Cemo

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.