Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Drit Forbanna Jalapenos ketchup 0,25L
Nettsortiment

Drit Forbanna

Jalapenos ketchup 0,25L

  • En ketchup med med litt sting, men ikke for mye
  • Jalapeno er en fantastisk smakssetter i de fleste retter
  • Høy kvalitet og lekkert pakningsdesign ispedd litt humor

149,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

En ketchup med med litt sting, men ikke for mye. Jalapeno er en fantastisk smakssetter i de fleste retter. Drit Forbanna har siden 2017 utviklet og produsert innovative mat- og drikke relaterte produkter til ledende spesialbutikker over hele landet. Drit Forbanna kjennetegnes ved høy kvalitet og lekkert pakningsdesign ispedd litt humor.
Produktdetaljer
EAN:
7090050330670
Artikkelnummer:
46204235
Merke:
Drit Forbanna
Serie:
N/A
Kategori:
Saus

Design og materiale
Farge:
Klar

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Drit Forbanna er et norsk firma som produserer bbq sauser, oljer, pesto og gløgg - for å nevne noe. Produktene deres lages av profesjonelle kokker i Norge.

Produktene kommer med humoristiske navn, noe som gjør dem til morsomme gaver til vertskapet eller den som har alt. Hva med en flaske "Hæstkuk", "Søt og hissig" eller "Lettere Irritert" chiliolje?

Se flere produkter fra Drit Forbanna

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.